SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.
Deze aanbieding is uitsluitend bestemd voor industrie, handwerk, handel en vrije beroepen. Particulieren gelieve direct contact met ons op te nemen.
De eisen aan zuignappen zijn net zo complex als haar uitvoeringen. De zuignap bevestigt uithangborden, verlichting of relatiegeschenken op vrijwel elk glad oppervlak. Het principe van het vacuümsysteem binnen in de kegel van zacht PVC, maakt zuignappen tot een alledaags nuttig gebruiksvoorwerp.

Zuignappen zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen: met of zonder schroefdraad, met kop, met haak, met pin of zuignap met ring. Op deze manier kunt u (bijna) alles met een zuignap bevestigen.

Andere mogelijke toepassingen van zuignappen is bijv. voor het bevestigen van posters of kalenders op een getegelde wand, zonder spijkers of plakband te moeten gebruiken. Vooral bij reisbureaus of supermarkten zijn zuignappen erg populair. Posters en aanbiedingen kunnen zo eenvoudig aan de binnenkant van de etalages worden bevestigd. Doordat de zuignappen van transparant zacht PVC gemaakt zijn, zijn deze onopvallend en bijna onzichtbaar.
Zuignappen | Zuignap met of zonder schroefdraad voor vele toepassingen
zoekopdracht wordt uitgevoerd