Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

EcologiQ - de duurzame productlijn

Milieuvriendelijke producten voor een kleinere ecologische voetafdruk

Duurzaamheid, milieu- en klimaatbescherming zijn belangrijk voor ons. Met de introductie van de eigen EcologiQ productlijn toont SPRINTIS het belang dat het bedrijf hecht aan deze toekomstgerichte thema's. SPRINTIS is zich bewust van zijn sociale verantwoordelijkheid tegenover toekomstige generaties en wil met de EcologiQ lijn bijdragen aan het verkleinen van zijn ecologische voetafdruk.

Houten displaystandaards en reclameframes - aantrekkelijk & duurzaam

Houten tafeldisplays, stoepborden en (krijt)wandborden zijn echte blikvangers. Deze milieuvriendelijke productalternatieven maken deel uit van ons EcologiQ assortiment en maken indruk met hun warme uitstraling en natuurlijke look. Het hout geeft de producten een bijzonder hoogwaardige en tijdloze uitstraling. De herschrijfbare borden nodigen uit tot creatief ontwerpen en labelen. Het krijtbord kan beschilderd worden met krijt of krijtstiften om gepersonaliseerde buitenreclame te maken. De houten displaystandaard zijn ideaal voor cafés of restaurants voor het labelen of beschilderen van de reclameborden met je drank-, café- of cocktailkaart.

Duurzame leveringsbonhoes van SPRINTIS - voor groene verzending

Onze pakbonnenveloppen van gerecyclede folie voldoen aan de hoge normen van Post Consumer Recycling (PCR) en het rugpapier is gemaakt van recyclebaar papier. Als milieuvriendelijk alternatief bieden we enveloppen voor pakbonnen van papier met een zelfklevende sluiting in verschillende formaten. Het papier is biologisch afbreekbaar en heeft een kleinere ecologische voetafdruk. Als je er zeker van wilt zijn dat je alleen duurzame postzakken verstuurt, kies dan voortaan voor onze papieren postzakken met het EcologiQ label. Dit label spaart hulpbronnen, staat voor de hoogste milieunormen en bevordert een groene toeleveringsketen.

Andere producten uit ons EcologiQ assortiment

Houten posterstrips/posterhangers, met ophangkoord en magneetsluiting Houten posterstrips/posterhangers, met ophangkoord en magneetsluiting
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
EcologiQ 
Transparante sluitzegels van papier Transparante sluitzegels van papier
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
EcologiQ 
Klembord vervaardigd uit hard vezelhout Klembord vervaardigd uit hard vezelhout
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
EcologiQ 
Houten kaarthouder Houten kaarthouder
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
EcologiQ 
Driehoek insteekhoezen, zelfklevend, papier Driehoek insteekhoezen, zelfklevend, papier
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
EcologiQ 
Papieren blokbodemzak Papieren blokbodemzak
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
EcologiQ 
Katoenen zakjes Katoenen zakjes
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
EcologiQ 

Veel gestelde vragen

Duurzaamheid betekent bij SPRINTIS dat het bedrijf er veel belang aan hecht om zijn producten en bedrijfsprocessen zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. SPRINTIS concentreert zich daarbij op het behoud van hulpbronnen, de vermindering van afval en emissies en het gebruik van recycleerbare materialen. Het doel is om een bijdrage te leveren aan de bescherming van het milieu en tegelijkertijd op lange termijn economisch succesvol te zijn.

Klanten kunnen duurzame keuzes maken door producten te kiezen die gemaakt zijn van gerecycled materiaal of die milieuvriendelijke eigenschappen hebben. SPRINTIS biedt een selectie van artikelen die milieuvriendelijke alternatieven zijn, bijvoorbeeld artikelen gemaakt van gerecycled plastic of papier. Door bewust voor deze producten te kiezen, dragen klanten bij aan de bescherming van het milieu en ondersteunen ze het principe van duurzaamheid.

De duurzame productlijn van SPRINTIS draagt bij tot de bescherming van het milieu door producten te gebruiken die gemaakt zijn van recyclebare of biologisch afbreekbare materialen. Dit vermindert het afval en de impact op het milieu. Het gebruik van hernieuwbare grondstoffen spaart ook hulpbronnen.

Wat betekent klimaatneutraal?

Klimaatneutraliteit is een milieubeleidsdoelstelling om geen invloed uit te oefenen op het klimaat door middel van productie en consumptie. Klimaatneutraliteit wordt bereikt door middel van emissiecompensatie door onze samenwerkingspartner natureOffice ie de CO2 balans voor onze EcologiQ producten bepaalt en de ontstane emissies neutraliseert door middel van nationale en internationale milieuprojecten. SPRINTIS ondersteunt regionale bos-ecologieprojecten in Duitsland en de natuurlijke herbebossing in Togo/Westafrika.