Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Wanneer twee functies in één product worden gecombineerd, rijst al snel de vraag wat de juiste benaming is. Is er een magneet toegevoegd aan een pennenhouder om deze op een nieuwe manier te bevestigen, of is de functie van een pennenhouder toegevoegd aan een magneet, omdat deze toch al vaak op de juiste plaatsen gebruikt wordt? Of ze nu als magnetische pennenhouders of pennenhoudermagneten worden beschouwd, de houders komen in talloze situaties van pas.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Magnetische penhouders van SPRINTIS

In tegenstelling tot zelfklevende penhouders, die meestal voor vaste toepassingen worden gebruikt, worden magnetische penhouders gekenmerkt door hun flexibiliteit en veelzijdigheid. Als extra product maken ze het gemakkelijker om rond metalen planken, metalen bindingen en elke omgeving die op magneten vertrouwt, te werken. Eenmaal bevestigd, houdt de penhouder met magnetische bevestiging elk geschikt schrijfgerei betrouwbaar vast. Indien nodig kan hij ook op elk moment verwijderd en opnieuw bevestigd worden zonder dat er resten achterblijven. De kracht van het magnetische veld blijft permanent sterk.

Verschillende pennenhouders met magnetische bevestiging

Wij bieden niet alleen onze metalen pennenhouders aan, maar ook kunststof versies met magnetische bevestiging. Afhankelijk van de toepassing vindt u in ons assortiment wat u zoekt. De metalen ringpennenhouders zijn ook verkrijgbaar in een roterende versie voor nog meer gebruiksvrijheid. De bevestiging van elke magnetische pennenhouder kan natuurlijk ook als conventionele magneet worden gebruikt. Het is vaak handig om een pen bij de hand te hebben. De magnetische pennenhouders van SPRINTIS komen in veel situaties van pas, zowel thuis als op het werk.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)