Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Busschroeven bieden een flexibele binding. De schroefbinding zorgt voor een stevige verbinding, waarbij individuele bladen te allen tijde kunnen worden verwisseld. Werkt perfect in combinatie met een rozet onderlegschijf. Vaak worden de busschroeven met rozet onderlegschijven gebruikt bij drank- en menukaarten.

Extra houvast dankzij rozetschijven

In tegenstelling tot conventionele roestvrijstalen boekschroeven, heeft de veiligheidsboekschroef een extra rozetschijf. Dit betekent dat de binding zeer flexibel gebruikt kan worden, omdat er geen vast gat is - de binding zelf zorgt voor een stevige grip. Tegelijkertijd is het ook mogelijk om de schroef weer te openen en nieuw materiaal toe te voegen. Met de rozetringen kan de schroefkop ook elegant verzonken worden in de boekband.

Veiligheidsboekschroeven voor uw product

De bindingen met roestvrijstalen rozetringen worden vaak gebruikt voor menu's met eten en drinken en hoogwaardige brochures vanwege hun elegante en flexibele functionaliteit. In onze SPRINTIS winkel vindt u verschillende versies van vernikkelde boekschroeven. Afhankelijk van de toepassing kunt u kiezen tussen een schachtlengte van 2 en 15 millimeter. Hiermee kunt u zowel kleine als grote brochures zonder problemen bij elkaar houden.

Dankzij onze staffelprijzen profiteert u van aantrekkelijke kortingen bij afname van grotere hoeveelheden. Als u vragen hebt, helpt onze klantenservice u graag verder.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)