Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Boekschroeven zijn de ideale bindmethode voor een groot aantal toepassingen. Menu's, staalmappen, kleurenwaaiers en soortgelijke artikelen kunnen gemakkelijk en betrouwbaar bij elkaar worden gehouden. U bepaalt zelf of u kiest voor een vaste binding of een waaiervariant. Met ons diverse assortiment boekschroeven van SPRINTIS vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Roestvrijstalen boekschroeven zijn bijzonder stevig en zien er ook modern en stijlvol uit. De glanzende schroefnagels zorgen voor een stevige en duurzame bevestiging. Of het nu gaat om leerbinden, karton of papier - roestvrijstalen boekschroeven zijn uw mooie en betrouwbare partner voor zowel privégebruik als voor professioneel boekbinden.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)
Busschroeven, roestvrij staal Busschroeven, roestvrij staal
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Diverse maten

De boekschroeven zijn in onze winkel verkrijgbaar in verschillende maten: De robuuste roestvrijstalen boekschroeven zijn verkrijgbaar met een schachthoogte van 5mm tot 20mm om aan uw individuele wensen en eisen voor onze roestvrijstalen boekschroeven te voldoen. Selecteer gewoon de juiste maat en laat uw producten schitteren met een professionele binding.

Hebt u vragen? Onze deskundige klantenservice helpt u graag verder. Naast boekschroeven hebben we ook alle andere gangbare boekbindmethoden en vele andere boekbindproducten op voorraad. Alle artikelen zijn binnen 24 uur klaar voor levering en kunnen snel en direct door heel Europa geleverd worden. Dit is onze exclusieve SPRINTIS-service voor u.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)