Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Boekschroefverlengingen worden altijd gebruikt als de ashoogte van de boekschroef alleen niet meer voldoende is. Dit kan gebeuren als de stapelhoogte van de te binden producten verandert of als de vereiste hoogte niet vanaf het begin kan worden bereikt met conventionele boekschroeven.

In het geval van gewijzigde eisen en kortere boekschroeven die al zijn aangeschaft, worden dit niet automatisch voorraadartikelen. Zelfs boekschroeven die zogenaamd te kort zijn, kunnen nog steeds worden gebruikt dankzij de verlenging.

Wilt u uw menukaarten, reclamefolders, fanflyers, monstercatalogi, fotoalbums of gedrukte presentaties uitbreiden zonder een nieuwe set boekschroeven te bestellen? Dan vindt u met de boekschroefverlengstukken van SPRINTIS wat u zoekt.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Verlenging van inbusschroeven met draadmaat M4

Zoals de naam al aangeeft, is het doel van een inbusboutverlenging om het stuk tussen de inbusboutkop en de hulsmoer te verlengen. Hierdoor verliest de verbinding niets van zijn stabiliteit.

Kenmerken van onze inbusschroefverlengstukken:

  • Verlenging voor M4 inbusschroeven
  • Verhoogt de schachthoogte met 10 mm tot 50 mm
  • Bestelhoeveelheid vanaf 100 stuks; staffelprijzen tot 10.000 stuks

De verlenging voor M4-boekschroeven is verkrijgbaar in onze online winkel vanaf een minimale bestelhoeveelheid van 100 stuks. Als u meer verlengstukken nodig hebt, kunt u profiteren van voordelige staffelprijzen.

De schroefdraadverlenging voor M4-boekschroeven is bij SPRINTIS verkrijgbaar voor vergrotingen van 10 mm tot 50 mm. Vind het juiste product voor u in onze online winkel. Onze inbusboutverlengstukken verschillen alleen in lengte en prijs, de overige kenmerken en afwerking zijn identiek.

De inbusboutverlengstukken monteren

Om de inbusboutverlenging te bevestigen, draait u gewoon de bestaande inbusbout los en schroeft u de verlenging in de schacht met de kant van de buitendraad. Het extra vulmateriaal kan worden geplaatst en tot slot kan de schroefkop weer worden bevestigd door deze in de binnendraad te schroeven.

Wilt u meer informatie over onze producten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)