Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Of het nu voor privégebruik is of voor benodigdheden voor boekbinders: busschroeven worden gebruikt als een stevige en degelijke bindmethode. Kunststof busschroeven als alternatief voor de metalen variant, zorgen voor een stevige bindwijze van bijvoorbeeld monstermappen, modellencollecties, menukaarten of klassieke kleurwaaiers. U heeft de keuze uit een vaste binding in boekvorm of  een flexibele waaiervariant. Dankzij de eenvoudige verwerking kan de busschroef snel en makkelijk worden gemonteerd.

Kunststof busschroeven van SPRINTIS – groot assortiment schachthoogtes in zwart, wit of transparant.

Wij leveren zwarte, witte of transparante busschroeven. Meer dan 15 schachthoogtes van 3,5 t/m 90 mm en andere toebehoren verdubbelen het toepassingsbereik van de binding, ook wel boekbinderschroef genoemd. Kunststof busschroeven zijn ook verkrijgbaar met gat, metalen uitvoeringen vindt u onder de categorie metalen busschroeven.
Busschroeven met gat Busschroeven met gat
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Restanten
Busschroeven kunststof Busschroeven kunststof
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Kunststof boekschroeven in verschillende kleuren

In onze winkel vindt u kunststof boekschroeven in verschillende kleuren. Meer dan 15 selecteerbare schachthoogtes en andere accessoires vermenigvuldigen de toepassingsgebieden. Kies tussen de versie zonder gat of met een gat, bijv. om kogelkettingen in te steken.

Onze variaties in één oogopslag:

  • M4 schroefdraad
  • Gleufhulsmoer en inbusboutkop
  • 3,5 mm - 90 mm schachthoogte
  • Zwart, wit of transparant
  • Doorgeboord of volledig

De kunststof boekschroef kan snel worden bevestigd. U hoeft alleen maar van tevoren een gat op de gewenste plaats in het bedrukte product te boren en de schacht erin te steken. Plaats de tegenhanger aan de andere kant en de verbinding is compleet. Het grote voordeel is dat de schroefverbinding later losgemaakt kan worden als u bijvoorbeeld een grotere ashoogte nodig hebt voor uw drukwerk.

Hebt u nog vragen of kunt u de juiste versie voor uw product niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

(Deze tekst is automatisch vertaald.)