Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Voor dagelijks gebruik op kantoor bieden onze robuuste klembordclips je verschillende mogelijkheden om je klemborden verder aan te passen. Dankzij het stevige klemmechanisme van de clips kun je je papieren eenvoudig tussen de klembordclip en de basisplaat klemmen. De clips voor klemborden zijn ontworpen voor elk formaat met verschillende vulhoogtes. Onze clipboardclips met geïntegreerde penhouder zijn bijzonder populair. Als je echter op zoek bent naar klembordclips voor hangende klemborden, dan zijn onze clipboardclips met uitschuifbare ophangoogje precies de juiste voor jou! Natuurlijk is het ook de moeite waard om een kijkje te nemen bij onze reeds afgewerkte klemborden.

Gebruik van de klembordclips

De klembordclips van SPRINTIS zijn niet alleen geschikt voor de verdere verwerking van klemborden, maar ook voor het bevestigen van vellen aan een memobord, een menukaart of voor het ophangen van posters of plakkaten.

Productkenmerken van de clipboardclips

Dankzij de hoge kwaliteit van onze klemmen kun je je niet-geperforeerde documenten bundelen en samenvatten, zodat ze altijd perfect opgeborgen zijn. Dankzij het elegante en eenvoudige ontwerp maken ze een elegante indruk die uw product en design verfijnt. Bovendien hebben onze papierklemmen een vulhoogte van ca. 10 mm tot ca. 30 mm, wat betekent dat u de optimale clip vindt die al uw papieren probleemloos vastzet. Bovendien kunt u bij SPRINTIS kiezen uit verschillende bevestigingsmogelijkheden: we hebben varianten van de klemmen in ons assortiment voor schroeven of klinken of modellen met een ophangoogje.

Uw voordelen met SPRINTIS klembordclips

  • Bieden een stevige grip - geen vellen die eruit vallen
  • Vellen kunnen op elk moment eenvoudig worden vervangen
  • Discreet en elegant uiterlijk
  • Veelzijdig, voor privé- of professioneel gebruik

Verschillende versies van clipboardclips

Afhankelijk van je behoeften, smaak en prijs zijn de clips voor klemborden bij SPRINTIS verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, kleuren en modellen. Hier vind je onze populaire

clips

in verschillende uitvoeringen, evenals blokklemmen, klemmen en clips in verschillende uitvoeringen en maten.