Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Onze zeildoekhoezen beschermen uw documenten op betrouwbare wijze tegen vocht en vuil. Ons assortiment omvat de standaardformaten DIN A0 - DIN A4. De zeildoekzakken zijn transparant en kunnen aan beide zijden gebruikt worden. Het product is gemaakt van PE-folie en is bijzonder scheur- en kreukbestendig. Bovendien zijn de herbruikbare zeildoekzakken waterdicht dankzij een schuifsluiting en beschermen ze uw documenten dus ook buiten tegen weersinvloeden. Dit betekent dat bouwtekeningen of andere belangrijke schetsen in goede staat blijven, zelfs tijdens gebruik op bijvoorbeeld bouwplaatsen.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Houd het zicht vrij met de zeildoek-beschermhoezen van SPRINTIS

Zeildoek-beschermhoezen worden vaak gebruikt op bouwterreinen of andere bouwplaatsen. De hoezen zijn vuilafstotend en weerbestendig en zorgen ervoor dat belangrijke documenten niet beschadigd raken. De planzakken zijn zeer bestendig en beschermen tegen scheuren en zijn daarom ook geschikt voor het oprollen van plannen. Een UV-coating voorkomt ook dat de documenten vervagen, zelfs na langdurig gebruik in de zon. Ze zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor het beschermen van zeekaarten tijdens het zeilen of wandelkaarten.

Dekzeilhoezen labelen

De beschermhoezen zijn gemaakt van een uitwisbare PE-folie, zodat ze ook gelabeld kunnen worden met een geschikte foliepen. Voorgestelde wijzigingen, markeringen of oriëntatiepunten kunnen gemakkelijk op de planhoezen worden genoteerd zonder het document zelf te veranderen, en kunnen snel weer worden verwijderd.

De voordelen van zeildoekzakken in één oogopslag

  • Weerbestendig
  • Vuilafstotend
  • Afveegbaar
  • UV-bescherming
  • Bestand en beschermt tegen scheuren
  • Eenvoudige schuifsluiting
  • Kan gelabeld worden

Dankzij onze grote voorraden kunnen zelfs grote bestelhoeveelheden binnen 24 uur verzonden worden. Vanaf een bestelhoeveelheid van 20 stuks profiteert u van kostenbesparingen dankzij kwantumkortingen. Bestel nu bij SPRINTIS!

(Deze tekst is automatisch vertaald.)