Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Hechtdraad op spoelen wordt in drukkerijen en boekbinderijen gebruikt om brochures met een laag tot gemiddeld aantal pagina's volautomatisch in te binden. Op deze manier kunnen productcatalogi, werkboeken, tijdschriften, periodieken en instructieboeken op hoge snelheid worden geproduceerd. Het wordt verwerkt op verzamelhechtmachines en maakt een snelle en schone massaproductie van brochures mogelijk. De kwaliteit van een stikdraad hangt af van hoe snel het roest, hoe gemakkelijk het van de spoel afgewikkeld kan worden en hoe sterk het is. U kunt ijzeren stikdraad van hoge kwaliteit kopen in de online winkel van SPRINTIS. Dit is roestbestendig, heeft een hoge treksterkte en maakt indruk met zijn stabiele loopeigenschappen. Bij SPRINTIS kunt u kiezen uit een groot aantal productvarianten om een betrouwbaar stikdraad te vinden met eigenschappen die perfect passen bij uw beoogde gebruik.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Voordelen van stikdraad

Het gebruik van stikdraad is een uiterst kosteneffectieve bindmethode, omdat de draad slechts selectief en in kleine hoeveelheden wordt gebruikt. Desondanks is de binding stabiel en extreem scheurvast. Brochures die gebonden zijn met stikdraad worden gekenmerkt door hun comfortabele openingsgedrag: Ze liggen licht in de hand en kunnen over een groot oppervlak worden bekeken. De minimalistische binding zorgt ervoor dat de lezer elke pagina tot aan de binding en ook in de marges kan zien. Dankzij de machinale verwerking van stikdraad kan een groot aantal documenten in zeer korte tijd worden geproduceerd, klaar voor onmiddellijk gebruik .

Hechtdraad van SPRINTIS

Het stikdraad van SPRINTIS is gemaakt van ijzer met een hoge sterkte en heeft een oppervlakteafwerking die stofopname minimaliseert, waardoor het zelden gereinigd hoeft te worden. Het kan gemakkelijk van de spoel worden afgewikkeld en de stabiele loopeigenschappen vergemakkelijken de machinale verwerking. Al onze productvarianten zijn roestbestendig en verkrijgbaar in verschillende diktes en verpakkingsformaten.

Met SPRINTIS kunt u kiezen uit drie verschillende oppervlaktestructuren om uw bindwerk af te stemmen op het algehele document:

  • gegalvaniseerd
  • wit
  • zwart

Afhankelijk van het volume en het materiaal van de brochure zijn verschillende draaddiktes geschikt voor uw bindproducten. Met SPRINTIS kunt u kiezen uit de volgende productvarianten:

  • 0,42 mm
  • 0,50 mm
  • 0,55 mm
  • 0,60 mm
  • 0,75 mm

Afhankelijk van hoeveel u nodig hebt, kunt u bij SPRINTIS twee verschillende verpakkingsformaten kopen:

  • 2 kg
  • 15 kg

Met professioneel stikdraad van SPRINTIS kunt u grote aantallen boekjes schoon, efficiënt en nauwkeurig produceren. Als u twijfelt over welke hechtdraad geschikt is voor uw producten, helpt onze vriendelijke klantenservice u graag verder. Als u grotere hoeveelheden afneemt, profiteert u van aantrekkelijke staffelprijzen.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)