Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

DuploFLEX FOL cliché tape 310 mm x 4,5 m

Omschrijving

Dubbelzijdig tape voor het monteren van clichés op verguldpersen en drukcilinders

vanaf € 36,51inc. Btw. vanaf € 30,68excl. BTW

excl. verzendkosten

  • PayPal betaling mogelijk

  • Klaar voor verzending over 24u

  • Grote hoeveelheden direct leverbaar

DuploFLEX FOL is een dubbelzijdige klischeetape met een transparante foliedrager en rubberlijm voor boekdruk en flexodruk. De vormvaste PVC-dragerfolie in combinatie met een drukgevoelige lijm van synthetisch rubber is bijzonder geschikt voor het monteren van drukplaten in flexodruk. Als belangrijkste toepassing noemt de fabrikant de montage van fotopolymeer- en rubberclichés op drukcilinders en montagefolies in flexo- en etikettendruk.

DuploFLEX FOL biedt een uitstekende tolerantienauwkeurigheid en individuele hoogtecompensatie door verschillende diktes van 0,10 mm tot 0,30 mm. De doorschijnende draagfolie, die afhankelijk van de dikte verschillend gekleurd is om op het eerste gezicht te kunnen worden onderscheiden, maakt een duidelijk zicht mogelijk op de markeringen op de drukcilinder of de montagefolie. De DuploFOL hoes bestaat uit een groene, gerilde PVC-folie die aan het begin van de rol iets uitsteekt. De rollen tape zijn 310 mm breed en 4,5 m lang en worden schoon en goed beschermd per stuk geleverd in kartonnen dozen.

DuploFLEX FOL maakt deel uit van het DuploFLEX® assortiment van Lohmann, een gekwalificeerde partner voor flexodruk. Met Lohmann DuploFLEX FOL (voorheen Lohmann DuploFOL) kunt u uw drukkwaliteit, procesefficiëntie en handling optimaliseren.