Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Rolsnijder A4 Multi Rolsnijder A4 Multi
Binnenkort weer beschikbaar!

Zuiver snijden met de rolmesjes

Of het nu voor privé- of professioneel gebruik is, met de rolsnijder krijgt u uw papier in vorm. Onze guillotines zijn verkrijgbaar in het standaard A4-formaat in twee verschillende versies: met een snijlengte van 310 mm of 330 mm. Afhankelijk van de dikte van het papier kunnen met de snijhoogte tussen 1 mm en 1,5 mm kleinere stapels vellen of afzonderlijke stukken papier worden gesneden. De A4 Multi rollensnijder is een echte allrounder en maakt indruk met zijn verschillende snijvormen. Dankzij de verwisselbare snijkop kunnen de snijmessen snel aan uw wensen worden aangepast. Een standaard, golfsnij-, perforeer- of markeermes snijdt uw papier of foto precies op maat. Naast de speciale snijbladen wordt de A4 Multi-rolsnijder geleverd met een hoekafronding.

Hoe werkt een rolsnijder?

De rolsnijder bestaat uit een metalen snijtafel en een bedekt rond mes op een geleiderail. De automatische papierdruk en een hoekstop op de A4 Profi rolsnijder maken het gemakkelijker om het papier te positioneren. Het is ook mogelijk om het vel uit te lijnen langs de gemarkeerde vormlijnen. De hoge snijprestaties worden gegarandeerd door een cirkelvormig schijfvormig mesblad, dat langs de geleiderail wordt geleid om het papier te snijden. De gesloten snijkop zorgt voor een hoge mate van veiligheid tijdens het snijden.

Koop een roterende snijder voordelig online bij SPRINTIS

Met een rolsnijder kunt u papier, foto's of gelamineerde documenten op de millimeter nauwkeurig op maat snijden. Dankzij onze grote voorraden zijn rolsnijders direct leverbaar en binnen 24 uur klaar voor verzending. Bestel nu online bij SPRINTIS en profiteer van korte levertijden.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)