Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Papiersnijder A4 Papiersnijder A4
Binnenkort weer beschikbaar!

Voor meer bescherming tijdens het snijden - veilige hefboomsnijders

Om het snijden van papier voor u gemakkelijker te maken, zijn onze hefboomsnijders voorzien van een aantal details. De ergonomisch gevormde handgreep ligt prettig in de hand en zorgt voor een soepel lopend mechanisme. De antislipvoetjes garanderen een stevige ondergrond op de werkplek. Een geïntegreerde klemrail voorkomt dat papier en andere vellen wegglijden. Een ABS-schild biedt bescherming van het mes om het risico op letsel tot een minimum te beperken. Zo kunt u uw dagelijkse kantoorwerk veilig en efficiënt vereenvoudigen en bespaart u zich het gedoe van knippen met een schaar.

Hoe werkt een hefboomsnijder?

Een hefboomsnijder is een soort papiersnijmachine en bestaat uit een metalen steunvlak en een hefboomblad. Het te knippen papier wordt op de steun geplaatst en tijdens het knippen door een klem op zijn plaats gehouden. Het papier wordt schoongesneden door het hefboomblad omlaag te drukken. Een gedrukt raster in centimeter-, inch- en DIN-schaalverdeling helpt bij het meten en bepalen van de snijlengte.

Voordelen van hefboomsnijders

Maak uw dagelijkse kantoorleven gemakkelijker met het snijgereedschap van SPRINTIS. De A3 hefboomsnijder en A4 hefboomsnijder zijn geschikt voor standaard papierformaten, zodat u brochures, wenskaarten, visitekaartjes en nog veel meer nauwkeurig kunt snijden. De hefboombladen zorgen voor een hoge snijprestatie en dankzij de antislipvoet met rooster krijgt u een rechte en zuivere snede zonder dat u een lijn hoeft te markeren of een vouw hoeft te maken. Dankzij de draaggreep is de hefboomsnijder snel klaar voor gebruik en kan hij ook in de kast worden opgeborgen. Bestel nu gemakkelijk online bij SPRINTIS.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)