Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Digi-trays bijv. voor het maken van digipaks of om in kartonnen verpakkingen te plakken, in zwart, wit of transparent voor CD’s, DVD’s of Blu-rays. Digi-trays kunnen bijvoorbeeld middels lijmdots worden bevestigd.
CD-tray, digitray DVD, zwart CD-tray, digitray DVD, zwart
CDXX000008
- 55%
Restanten Voordeeltjes
CD-tray, digitray DVD, wit CD-tray, digitray DVD, wit
CDXX000007
- 55%
Restanten Voordeeltjes

CD-laden van SPRINTIS

Duurzame kunststof CD-trays en digitrays zijn de beste manier om een CD, DVD of Blu-ray disc op te slaan. CD-trays zijn de methode bij uitstek voor compacte opslag zonder afbreuk te doen aan de bescherming van de gegevensdragers.

CD's zijn vandaag de dag nog steeds populair als fysieke gegevensdragers, en door hun platte vorm zijn ze de ideale aanvulling op drukwerk. Extra digitale informatie kan aan elke map, boek, boekje of folder worden toegevoegd met SPRINTIS CD-laden die op het karton worden gelijmd. In tegenstelling tot CD-hoesjes of CD-lijmstippen bieden de CD-lades bescherming door hun eigen robuustheid. De houder in het midden van de CD/DVD nodigt uit tot directe verwijdering.

CD-trays - de juiste houder voor elk type verpakking

CD's dienen als intermediair tussen de analoge wereld en de digitale wereld en zijn daarom nog steeds erg praktisch en populair. Het ontwerp en de lay-out van de digipack, d.w.z. de hoes, is essentieel voor de perfecte presentatie van CD's en DVD's voor elke gelegenheid. Presentatie is vooral belangrijk voor de verkoop. De juiste CD-lade is verkrijgbaar bij SPRINTIS in verschillende formaten in de kleuren: zwart, wit of transparant. Wij hebben de juiste digitray voor al uw productievereisten voor CD- of DVD-digipacks. Uw gegevensdragers worden zo optimaal beschermd en op de juiste manier gepositioneerd.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)