Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

CD-opzetpunten van SPRINTIS

Knoppen en clips voor CD's voegen snel en eenvoudig een digitale bijlage toe aan offertemappen, brochures, imagebrochures, presentatiemappen of catalogi. Dankzij hun formaat en zelfklevende basis kunnen de CD-plakpunten overal worden gebruikt en onderscheiden ze zich duidelijk van de gebruikelijke CD-hoesjes. Bij SPRINTIS kunt u verschillende ontwerpen en producten op maat krijgen, zodat geen wens voor u en uw bedrijf onvervuld blijft.

CD-clips voor het bevestigen van gegevensdragers

In glanzend zwart of wit, of zelfs transparant, zijn de CD-clips van hard PVC een eenvoudige en elegante manier om digitale schijfjes te presenteren. De plastic CD-bevestigingspunten worden op hun plaats gehouden door een kleefoppervlak met een diameter van 35 mm, terwijl het speciale profiel extra bescherming biedt voor de gegevensdrager. Bij bevestiging met een CD-clip is er geen contact tussen de gegevenszijde en het oppervlak, net als bij een CD-lade, en wordt de schijf veilig opgehangen.

CD-schuimnoppen in verschillende kleuren

De knoppen voor CD's van schuim zijn onovertroffen in hun eenvoud en verscheidenheid. Met een diameter van slechts 16 mm zijn de CD-stippen de meest subtiele vorm van CD-houder. Naast wit en zwart zijn alle andere kleuren en patronen verkrijgbaar voor de minimalistische presentatie van een compacte gegevensdrager. Bespreek uw wensen met onze klantenadviseurs.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)