Verzending

Wij versturen de pakketten standaard met UPS in Nederland, België en Luxemburg, levering geschiedt in de regel binnen 48 uur (op werkdagen ma. - vr.). Alle door u bestelde artikelen worden vanuit ons magazijn in Duitsland verzonden.

Wij attenderen u erop, dat het daadwerkelijke gewicht van uw zending van het gewichtstarief kan afwijken, daar bij verschillende artikelen het volumegewicht meegenomen wordt. De voor u geldende verzendkosten worden nogmaals in het totaaloverzicht van uw bestelling weergegeven.

Wij nemen ons het recht voor om zendingen op pallet(s) met een ander transportbedrijf te verzenden. Indien hiervoor bijkomende kosten in rekening gebracht worden, informeren wij u hier uiteraard over. Indien het door u opgegeven afleveradres bij het geselecteerde transportbedrijf in een zogenaamd buitengebied ligt, kunnen extra kosten voor levering van toepassing zijn. In dit geval overleggen wij voor verzending eerst met u hierover.

Duitsland

DPD

(vanaf 250 EUR franco huis)

UPS
Standard5,80 EUR6,90 EUR
Express

vóór 12.00uur de volgende werkdag met UPS Express: 18,00 EUR / 20,00 kg

vóór 10.30uur de volgende werkdag met UPS Express: 25,00 EUR / 20,00 kg

vóór 09.00uur de volgende werkdag met UPS Express: 79,00 EUR / 20,00 kg (niet in alle postcodegebieden beschikbaar)

Neutraal
Op verzoek sturen wij de goederen in neutrale verpakking met uw afzender naar een derde adres. Klantbescherming is natuurlijk gegarandeerd!