Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Als u uw klanten flyers of brochures wilt meegeven als ze u bezoeken, kunt u niet zonder de folderhouders van SPRINTIS. Iedereen kent ze - of het nu bij de bakker, in het reisbureau of bij een doktersbezoek is, folderhouders zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. De transparante standaards zijn niet alleen goedkoop en gemakkelijk te vervoeren, maar ook veelzijdig. Van wandfolderhouders tot de klassieke versie voor tafels en balies tot magnetische folderhouders, alles is verkrijgbaar.

Folderhouders in verschillende formaten

Bij ons vind je folderhouders voor alle gangbare DIN formaten: A4, A5, A6 en DIN lang. Dit laatste is het meest gebruikte formaat voor brochures en flyers. Verder wordt er onderscheid gemaakt tussen folderhouders in staand formaat en staande houders in liggend formaat. Terwijl flyers in DIN lang formaat meestal verticaal worden gedrukt, worden de andere formaten ook vaak liggend gedrukt. Beschikbare formaten:

  • A4 (staand en liggend)
  • A5 (staand en liggend)
  • A6 (staand en liggend)
  • DIN Lang (staand)

Talrijke ontwerpen voor elk doel

Er zijn geen grenzen aan de plaatsing van uw brochures. Naast de klassiekers voor horizontale oppervlakken zoals tafels of verkoopbalies, bieden we ook brochurehouders voor aan de muur. Deze zijn voorzien van gaten of zuignappen aan de achterkant en kunnen eenvoudig aan muren worden bevestigd. Voor magnetische oppervlakken zoals whiteboards bieden we zelfs magnetische folderhouders aan, deze zijn voorzien van magneetstrips aan de achterkant.

Wil je visitekaartjes buiten ophangen zodat je de voorbijgangers ook buiten je openingstijden je diensten kunt aanbieden? Geen probleem, we hebben ook een weerbestendige versie met deksel in ons assortiment. Meer producten voor het presenteren en bewaren van visitekaartjes vind je in onze visitekaartdoosjes.

Als je flyers en brochures onafhankelijk van muren en tafels in de ruimte wilt plaatsen, zijn onze brochurehouders iets voor jou.

Folderhouder met verschillende vakken

Heb je verschillende folders voor je klanten? Geen probleem, hiervoor zijn er de folderhouders met meerdere van elkaar gescheiden compartimenten. SPRINTIS biedt houders met maximaal 6 compartimenten, die voldoende ruimte bieden voor een selectie folders. Gerangschikt op verschillende hoogten kun je je folders op een promotioneel effectieve manier presenteren.

Waar zijn onze brochurehouders van gemaakt?

Al onze brochurehouders zijn transparant en meestal gemaakt van polystyreen. We bieden ook enkele wandbrochurehouders van acryl. Op deze manier kunnen klanten de brochures erdoorheen zien en worden ze niet afgeleid van de werkelijke inhoud.

Waarom SPRINTIS?

Bij ons profiteer je van een breed assortiment, de beste klantenservice en een snelle levering. Wij bieden al brochurehouders aan vanaf één stuk. Voor klanten die een grotere hoeveelheid nodig hebben, hebben we aantrekkelijke staffelprijzen.

Ontdek ons assortiment en vind jouw brochurehouder!