Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Beste klant,

30 mei is een feestdag in Beieren. Onze Sales Office in Wormerveer is telefonisch en per e-mail bereikbaar, onze collega's van de afdeling verkoop in Duitsland zijn ook bereikbaar. Wij willen u erop wijzen dat op deze dag geen bestellingen worden verzonden en hierdoor de levertijd een dag later zal zijn.
Hartelijk dank voor uw begrip.

Team SPRINTIS

Dubbelzijdig fingerlift tissuetape, sterk klevend, VL15-FL

Omschrijving

Dubbelzijdig fingerlift tissuetape met doorschijnende vliesdrager en overstekende deklaag, sterke acrylaatlijm, handscheurbaar, rol met 50 m

vanaf € 6,55inc. Btw. vanaf € 5,50excl. BTW

excl. verzendkosten

  • PayPal betaling mogelijk

  • Klaar voor verzending over 24u

  • Grote hoeveelheden direct leverbaar

De handscheurbare hoogwaardige tape VL15-FL bestaat uit een non-woven papieren drager met aan beide zijden een oplosmiddelhoudende acylaatlijm. Vooral de hoge temperatuur- en langdurige UV-bestendigheid en de uitstekende weerstand tegen weekmakers maken de hoogwaardige non-woven kleefband zo universeel toepasbaar voor binnen- en buitentoepassingen. Dankzij de hoge kleefkracht past het zich gemakkelijk aan flexibele en gestructureerde oppervlakken aan. Het siliconenpapier kan gemakkelijk worden losgetrokken dankzij de overlappende afdekking (fingerlift) aan beide zijden, die als greeplip fungeert. Omdat de afgedekte zijde dus bijzonder gemakkelijk en snel kan worden vrijgemaakt, kan de verwerkingstijd worden verkort.

SPECIALE KENMERKEN:
Hoogwaardige kleefband voor veeleisende toepassingen.
Hoge aanvangs- en eindhechting
Uitstekende weerstand tegen weekmakers
Zeer breed temperatuurbereik
Uitstekende verbindingseigenschappen
Handscheurbaar

MOGELIJKE TOEPASSINGEN:
De tape is geschikt voor de veeleisende verlijming van papier, film, stof, kunststof, vilt en schuim voor de bevestiging van panelen en voorplaten of voor de bevestiging van displays en reclamemateriaal. Door de hoogwaardige acrylaatlijm, in combinatie met de uitstekende afdekking, is de non-woven tape daarom bij uitstek geschikt voor de zelfklevende afwerking van borden, sierlijsten en reclamemateriaal.