SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt. x
Ma-Vr van 8.30 tot 17.00   |   Adviestelefoon +31 (0) 85 877 1356   |   (Bestel-)Fax +31 (0) 85 877 2380   |   E-mail info@sprintis.nl

Zelfklevende transparante insteekhoezen

Zelfklevende driehoek insteekhoezen, visitekaarthoesjes en meer

In brochures, promotiemateriaal, ordners of bijlagen is er altijd wel iets om te bevestigen. Met onze slimme oplossingen kunt u snel en netjes bladen, visitekaartjes, CD's of flyers toevoegen.

De Driehoek insteekhoezen, Visitekaarthoesjes, CD-hoesjes, Insteekhoezen/U-hoezen, Mailing-/paklijsthoezen of Rugvensters zijn in verschillende uitvoeringen, maten evenals aantallen beschikbaar. Brochures en reclamemateriaal wisselen voortdurend van individuele en aanvullende sheets. Hier bieden de driehoek insteekhoezen of U-hoezen de mogelijkheid om actuele folders of prijslijsten bij te sluiten. De contactgegevens kunnen professioneel getoond worden met visitekaarthoesjes, of u kunt zelfs uw bedrijfspresentatie op DVD zetten en deze bijvoegen in een CD-hoesje.

Visitekaarthoesjes zijn verkrijgbaar met de lange of de korte zijde geopend. Driehoek insteekhoezen zijn ook verkrijgbaar inclusief gelast visitekaarthoesje. Ook kunnen wij driehoek insteekhoezen, U-hoezen alsmede visitekaarthoesjes naar klantenwens produceren – neem contact op met onze productspecialisten!

zoekopdracht wordt uitgevoerd