Elastieken – flexibele hulp

Klassieke elastieken en elasto’s worden vaak gebruikt in de print productie en zijn voor vele toepassingen geschikt. Naast het bundelen of verzamelen van gereed drukwerk, kan het elastiek ook worden gebruikt als binding, bevestiging of als sluiting voor het product. Bijvoorbeeld als bevestiging voor labels of prijskaartjes, eenvoudige binding voor menukaarten of elastomappen, fixatie in verpakkingen etc.

Elasto’s, leeslint, koord, folderkoordjes van textiel/seal tags en meer – een uitgebreid assortiment.

Het SPRINTIS aanbod in fournituren gebaseerd op elastiek omvat gangbare rode rubberen elastieken per kilo, 2-zijdig genippelde elasto’s evenals rondgesloten elasto’s met metalen splinten. Ook op rol zijn plat als resp. rond elastiek in verschillende kleuren en materiaaldiktes te verkrijgen. Verder zijn leeslint en koord op de rol verkrijgbaar. Onze folderkoordjes van textiel met kunststof bevestiging (Seal tags / labelkoordjes) voor het aanbrengen van labels / etiketten e.a. op produkten zijn als maatwerk in vrijwel elke denkbare variant te vervaardigen.
Elasto’s, koord en linten – voor het sluiten, als binding, voor het bevestigen of leeslinten en meer in vele kleuren – ook op verzoek vervaardigd. Wij hebben een groot assortiment van elasto’s en koordjes.