SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.
Posterstrips – een goed alternatief voor (foto)lijsten. De Posterstrips met klikprofielen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. De posterstripsets bestaan uit 2 kunststof klikprofielen, het bovenprofiel is voorzien van twee verschuifbare ophangoogjes. U opent het klikprofiel, legt het gewenste drukwerk erin en nadat u het dichtklikt blijft het drukwerk door de klemmende werking op zijn plek. Wij leveren posterstrips met klikprofielen in zwart, wit en transparant. In de categorie aluminium posterstrips met klikprofielen vindt u een uitvoering met luxere uitstraling.
Posterstrips, klikprofiel (1 paar)
Posterstrips, 20 mm breed, klikprofiel
Kunststof posterstrips met klikprofiel voor het ophangen van foto's, posters en affiches. Het drukwerk blijft door de klemmende werking van het klikprofiel op zijn plek. Aan het bovenprofiel bevinden zich ophangoogjes voor het ophangen van de posterstrips.
zoekopdracht wordt uitgevoerd