SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.
Deze aanbieding is uitsluitend bestemd voor industrie, handwerk, handel en vrije beroepen. Particulieren gelieve direct contact met ons op te nemen.
Hier vindt u veel artikelen voor het presenteren van uw reclameproducten, zoals bannerhangers, wiebelaars, prijs- / scanrails en overige: haken in verschillende metalen of kunststof uitvoeringen en artikelen t.b.v. wand- en plafondmontage. Kogelkettingen, kabelsluitringen en folderkoordjes zijn breed en flexibel toepasbaar als een handige bevestigings- of verbindingsmethode, zoals. Seal tags / folderkoordjes van textiel zeer populair zijn in de kledingindustrie. Schapdragers / -houders zijn een makkelijk en snel bevestigingssysteem om goederen bij POS te presenteren. Overige mogelijkheden voor uw reclamevoorzieningen vindt u onder reclame, beurs en presentatie of folderhouders & displays.
zoekopdracht wordt uitgevoerd