Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Ben je op zoek naar een oplossing om reclamedrukwerk op een aantrekkelijke manier te presenteren? Dan zijn onze folderhouders ideaal voor jou. Folderhouders zijn een stijlvolle manier om brochures, catalogi of flyers te presenteren. Dit betekent dat gedrukte producten altijd duidelijk worden weergegeven en binnen handbereik zijn voor klanten, zowel op beursstands als in verkoopruimtes of wachtkamers. De vloerstandaards combineren modern design met functionaliteit. De inklapbare folderhouders van metaal en de zigzag brochurestandaard van hout bieden aan beide zijden toegang tot de gepresenteerde materialen.

Kies de juiste folderhouder voor jou!

Folderhouders zijn veelzijdig en geschikt als POS-materiaal op veel verschillende plaatsen. Ze presenteren je brochures, tijdschriften, catalogi of flyers op een uitnodigende manier en worden vaak gebruikt om reclame te maken. We hebben twee verschillende brochurestandaards in ons assortiment: een van metaal en een van hout. Alle voordelen van de folderhouders op een rijtje:

Folderhouders van metaal:

De brochurestandaard van gepoedercoat metaal is opvouwbaar en daarom ideaal voor mobiel gebruik. Hij wordt geleverd met een praktische draagtas en is snel en eenvoudig op te zetten. Met 4 vakken in A4-formaat biedt hij genoeg ruimte voor je folders en brochures.

Folderhouders van hout:

Onze zigzag houten folderstandaard maakt deel uit van de duurzame EcologiQ productlijn van SPRINTIS. De folderhouder is gemaakt van fijn beukenhout en overtuigt met een moderne en warme uitstraling. Dankzij de zigzagvorm biedt de brochurestandaard voldoende ruimte voor je displays aan beide zijden op 3 vakken van elk A4-formaat.

Bestel folderhouders online

In het SPRINTIS assortiment vind je de juiste folderhouders in de gewenste variant tegen een eerlijke prijs. Bestel nu gemakkelijk online en uw bestelling is binnen 24 uur klaar voor verzending. Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk dan ons complete assortiment displays / standaards.