Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Metaalband met zelfklevend PE-foam Metaalband met zelfklevend PE-foam
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Staalband, zelfklevend Staalband, zelfklevend
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Waarom heb ik zelfklevende metaalband nodig?

Zelfklevende metalen tapes kunnen op vele manieren worden gebruikt. Ze zijn geschikt voor privé gebruik en kunnen gebruikt worden als magnetische wand in de keuken of gang. Zelfklevende metalen tapes komen het meest voor in kantoren en scholen. De sterke kleefband aan de achterzijde kan op bijna elk oppervlak worden aangebracht, of het nu tegels, glazen of kunststof wanden zijn. Sommige SPRINTIS stalen tapes hebben een zelfklevend wit PE-schuim voor het gladstrijken van oneffenheden en kunnen daardoor gemakkelijk aan ruwe muren worden geplakt. Het kan gebruikt worden om foto's, notities en dergelijke te bevestigen, of het kan gebruikt worden om muren en vloeren te scheiden. Omdat er met zelfklevende metalen tape magneten aan kunnen worden bevestigd, kan de tape worden gebruikt als alternatief voor een memobord. Flexibeler dan een volledig magneetbord, kan het alleen in serie worden bevestigd en is ook geschikt voor kleine ruimtes en oppervlaktes. Metalen strips en zelfklevende ondergronden zijn ook geschikte alternatieven voor het bevestigen van magneten.

Hoe gebruik ik een zelfklevende metaalband?

Alle SPRINTIS metalen banden worden per meter verkocht. Elk staalband wordt op een rol gewikkeld en geleverd in de juiste verpakking. De flexibele metalen strip kan met een conventionele schaar op de gewenste lengte worden afgeknipt en vervolgens met slechts één hand worden bevestigd. Controleer voor elk gebruik of het oppervlak waarop de metalen band moet worden bevestigd, echt schoon is. Oppervlakken die verontreinigd zijn met water, stof of vuil kunnen de hechting verminderen. Alle SPRINTIS metalen banden zijn 0,15 millimeter dik en steken daarom nauwelijks af tegen het oppervlak. Daarom zijn ze ook geschikt voor verdekte bevestiging.

Welke selectie van zelfklevende metaalband heb ik?

De keuze aan zelfklevende metaalband is groot. SPRINTIS biedt u hoogwaardige stalen tapes in verschillende maten en kleuren. De smalste zelfklevende staalband is 10 millimeter breed. Het is bijzonder geschikt voor het bevestigen van kleine en lichte voorwerpen en kan perfect worden toegepast op smalle oppervlakken. Enkelzijdige kleefstof, het is verkrijgbaar in zilver en kan als een enkele rol besteld worden. Als u op zoek bent naar een brede en opvallende metalen band, moet u een stalen band met PE-schuim kopen. Onze bredere modellen zijn ook gepoedercoat. De breedste magneetband die u in onze magneetwinkel vindt is MS.SB.50.SK.30. De zilverstalen band is 50 millimeter breed en uiterst stabiel. Eenzijdig zelfklevend, de 0,15 millimeter dikke tape kan op bijna elk oppervlak worden aangebracht. Alle metalen tapes worden geleverd op een rol en zijn in totaal 30 meter lang. Voor het knippen kan een normale schaar worden gebruikt.

De voordelen van een zelfklevende metaalband van SPRINTIS:

  • kan al besteld worden vanaf 1 stuk
  • is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een zelfklevende achterzijde
  • is verkrijgbaar in vele maten en kleuren
  • kan op maat worden geknipt met een normale schaar en gemakkelijk worden bevestigd
  • houdt zich vast aan bijna elk oppervlak en kan zelfs aan hoeken en bochten worden gelijmd
  • wordt per meter (30 meter) op een rol geleverd
  • is verkrijgbaar in breedtes van 10 millimeter tot 50 millimeter
  • vele exemplaren zijn extra gepoedercoat

Zelfklevende metaalband - veelzijdige montagemogelijkheden tegen een lage prijs