Foamtape is bijzonder zacht en volumineus. Het is daarom ideaal voor het egaliseren van hoogteverschillen en kan worden gebruikt om spiegels en andere objecten te monteren. Zeer flexibel en aanpasbaar, het absorbeert schokken en is ideaal voor gestructureerde en ruwe oppervlakken. Het rekgedrag van foamtapes is ook indrukwekkend en niet te vergelijken met andere tapes. Het absorbeert trillingen, past zich aan bijna elk oppervlak aan en is perfect geschikt als montagetape. Bij SPRINTIS vindt u een goede selectie van verschillende foamtapes in zwart en wit, maar ook in verschillende breedtes en materiaaldiktes. Ontdek een dubbelzijdige foamtape die speciaal voor u is gemaakt.
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Wat is de bijzondere eigenschap van foamtape?

Ten eerste is dubbelzijdige foamtape ideaal voor het compenseren van hoogteverschillen en het vermijden van spanningen en spelingstoleranties. Het kan ook gebruikt worden als lichte ophanging en combineert verschillende materialen met elkaar. Foamtape heeft ook een enorm hoge aanvangskleefkracht en hecht op bijna elke ondergrond. In tegenstelling tot andere lijmen kan het zelfs worden toegepast op polypropyleen en polyethyleen. Door zijn bijzonder aanpasbare en zachte karakter is foamtape ideaal geschikt als universele montagekleefband, die vooral op gestructureerde en ruwe oppervlakken een veilige houvast garandeert. Het kan ook helpen om het geluid af te dichten en te minimaliseren. Het kan bijvoorbeeld worden geïnstalleerd onder een wasmachine of worden gebruikt om spiegels en externe bevestigingen te monteren. Het wordt zowel binnen als buiten gebruikt voor het bevestigen van borden en andere voorwerpen en is een kleefband met maximale isolerende en veerkrachtige eigenschappen.

Welke keuze aan foamtape heb ik met SPRINTIS?

Bij SPRINTIS vindt u een grote keuze aan hoogwaardige foamtape van hoge kwaliteit. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de dubbelzijdige kleefband van PE-schuim, die is voorzien van zeer klevende acrylaatlijm. Het kan besteld worden in breedtes van 9 tot 50 millimeter en in diktes van 1 en 2 mm. Dit zorgt voor een sterke en betrouwbare grip, vooral in de badkamer en keuken. De witte variant heeft hier meestal de voorkeur. Als u wilt, kunt u ook kiezen voor de PE-schuim kleefband in zwart. Het kan worden geselecteerd in verschillende breedtes van 12 tot 19 millimeter en is verkrijgbaar vanaf een hoeveelheid van slechts één rol. Als u een grotere behoefte heeft, moet u gebruik maken van de lucratieve volumekorting van SPRINTIS en voldoende foamtape leveren voor de huidige taken.

Uw voordelen met SPRINTIS foamtape:

  • Kan al besteld worden vanaf een hoeveelheid van slechts één rol
  • Kan snel en eenvoudig op de millimeter gemonteerd worden
  • Heeft isolerende, hoogtecompenserende en veerkrachtige eigenschappen
  • Smeert niet uit, zoals bijv. vloeibare lijm en steekt niet uit aan de randen
  • Kan worden gekocht voor een grote hoeveelheid met kwantumkorting