Dubbelzijdig tissuetape heeft het voordeel dat het met de hand gescheurd kan worden. Zo kunt u snel de juiste stukken eruit trekken en deze op een bijzonder flexibele en eenvoudige manier gebruiken. Ideaal voor het verlijmen van papier, verpakkingen en karton. Daarnaast wordt het vaak gebruikt voor het kortstondig bevestigen van objecten en voor het afdekken van objecten. Ondanks zijn gemakkelijke scheurbaarheid is hij relatief robuust. Bij SPRINTIS vindt u een grote keuze aan tissuetape in verschillende breedtes, rolformaten en kleefsterkten. Ontdek 3M gemerkte kleefbanden en andere hoogwaardige non-woven tissuetape die ideaal zijn voor elk project. Deze omvatten onze Best Price producten, die de beste producteigenschappen bieden tegen een redelijke prijs.
 
Dubbelzijdig tissuetape, sterk/sterk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Best Price
 
Dubbelzijdig tissuetape, zeer sterk/zeer sterk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
 
Dubbelzijdig tissuetape, zeer sterk/zeer sterk, 3M 9086
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
 
Dubbelzijdig tissuetape met hotmeltlijm, zeer sterk/zeer sterk,
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Best Price

Wat is het speciale kenmerk van dubbelzijdige tissuetape?

Omdat tissuetape gemakkelijk met de hand kan worden geassembleerd, is het gebruik ervan bijzonder snel en flexibel. Ondanks de eenvoudige toepassing heeft tissuetape uitstekende kleefeigenschappen en is verkrijgbaar in verschillende lijmdiktes. Naast het verlijmen van papier en karton en het lamineren van diverse oppervlakken, kan het ook worden gebruikt voor het bevestigen van decoratieve artikelen en borden. Zo wordt het net zo vaak gebruikt in particuliere huishoudens als bij het bevestigen van promotionele artikelen. En het wordt gebruikt in handwerk.

Welke selectie dubbelzijdige tissuetape heb ik met SPRINTIS?

SPRINTIS biedt u een breed scala aan verschillende tissuetape. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de kwalitatief hoogwaardige tissuetape van de beste prijs. Het is veel dunner dan de alternatieven op de markt en heeft uitstekende hechtingseigenschappen. Het is verkrijgbaar in verschillende breedtes en kan besteld worden vanaf een minimale hoeveelheid van slechts 2 rollen. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een extreem brede tissuetape, dan is het artikel DK.P_P. 177C de juiste keuze. De tissuetape heeft een materiaaldikte van 150 µm en kan besteld worden in een maximale breedte van 850 millimeter en met 50 m of 250 m per rol. Onze smallere plakband is geschikt voor dagelijks gebruik. De tissuetape is verkrijgbaar vanaf een breedte van slechts 3 millimeter tot 50 millimeter en kan ook in lengtes van 50 meter of 250 meter worden gekocht. Kies een tissuetape dat aan uw behoeften voldoet en uw project optimaal ondersteunt - hier bij SPRINTIS.

Uw voordelen met SPRINTIS dubbelzijdige tissuetape:

  • Kan al besteld worden vanaf een hoeveelheid van slechts 2 rollen
  • Uiterst eenvoudig te gebruiken
  • Kan snel met de hand worden gemonteerd
  • Hecht op bijna elk substraat en kan daarom op verschillende manieren worden gebruikt
  • In tegenstelling tot vloeibare kleefstof, smeert niet
  • Verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleefsterkten
  • Kan worden gekocht voor een grote hoeveelheid met kwantumkorting