SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.
Of het nu gaat om het ordenen van losbladige collecties, archiveren van documenten, het vervaardigen van presentatie materiaal, stalenboeken, fotomappen of het verzamelen van recepten, onze ringbanden zijn veelzijdig! Ringbandmappen / ordners in formaat DIN A4 met verschillende vulhoogtes en transparante hoezen op de voorzijde, rug en de linker binnenkant.

Afleggen, ordenen, beschermen & archiveren – perfect met ringbanden.

U kunt kiezen uit 2- of 4-rings mechanieken. De ringbanden zijn solide en duurzaam gemaakt van zacht PVC versterkt met grijsboard. Bijpassende showtassen/hoezen in verschillende uitvoeringen vindt u onder Showtassen.
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Ringbandmappen in verschillende varianten | Ordners met 2- of 4-rings mechanieken | A4 Ringbanden met verschillende vulcapaciteiten en transparante hoezen aan de voorzijde, rug en linker binnenzijde