SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.
Deze aanbieding is uitsluitend bestemd voor industrie, handwerk, handel en vrije beroepen. Particulieren gelieve direct contact met ons op te nemen.
Hier vindt u tal van producten t.b.v. het boekbinden, zoals busschroeven en boekhoeken en voor het binden van losse vellen zijn er metalen eyelets, scharnierringen of drukknopjes. Andere artikelen zoals sluitringen, sleutelringen en kabelsluitringen maken deze categorie compleet.Bind monstermappen, kleurwaaiers, collecties of menukaarten stevig en degelijk met onze busschroeven. Drukknopjes of eyelets / flensringen bieden in combinatie met bijvoorbeeld scharnierringen, kogelkettingen of kabelsluitringen ook een interessante bindwijze.

Zoals gebruikelijk biedt SPRINTIS veel producten in verschillende maten en uitvoeringen, zodat u snel een geschikt artikel voor uw toepassing kunt krijgen. Busschroeven met zwart gelakte kop? Kunststof doorvoerbus / drukker met gat om bijvoorbeeld een kogelketting door te bevestigen? Geen probleem! Daarnaast is er de mogelijkheid voor op maat gemaakte artikelen. Voor de verwerking van de eyelets  is een handpers met bijbehorende stempelset verkrijgbaar.

U vindt andere bindmogelijkheden in de categorie bindruggen/WireBind bindingen & accessoires of onder klemruggen.
zoekopdracht wordt uitgevoerd