SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.

Mailing enveloppen met klep, verzendhoezen / -enveloppen, cellofaanhoezen en cellofaanzakken – diverse benamingen voor één product

De klassieke transparante cellofaanhoezen zijn bekend onder de naam mailing enveloppen met klep of verzendhoezen, welke catalogi, folders of tijdschriften beschermen tijdens transport. Door hun klep en kleefsluiting zijn deze hoezen handig in gebruik. Cellofaanzakken resp. cellofaanhoezen staan bekend als verpakking voor wenskaarten en vanwege het karakteristieke knisperen. Deze hoezen zijn van OPP-folie. Gangbare afmetingen van de mailing enveloppen met klep of verzendhoezen voor verzending van catalogi zijn o.a.: B4, C4, C5 of DIN lang. Mailing enveloppen met klep worden ook als maatwerk vervaardigd – op verzoek met opdruk.

Mailing enveloppen met klep resp. cellofaanzakken zijn voorzien van een lijmstreep en vervaardigd uit transparante OPP-, PP- of PE-folie. Vaak worden mailing enveloppen met klep ook doorzichtige verzendhoezen genoemd en als verpakking voor kleding / textiel, zoals shirts, gebruikt. Als alternatief vindt u hier zakken / foliehoezen met gripsluitingzipsluiting of trekkoordjes.
zoekopdracht wordt uitgevoerd