SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.
Deze aanbieding is uitsluitend bestemd voor industrie, handwerk, handel en vrije beroepen. Particulieren gelieve direct contact met ons op te nemen.
CD-foamrondjes en CD-rozetten zijn kleine hulpmiddelen om snel en makkelijk een digitale bijlage toe te voegen aan offertemappen, folders, brochures, presentatiemappen of catalogi. De kleine ronde CD-rozetten zijn zelfklevend en passend aan het standaard middengat van een DVD, CD of Blu-Ray. De schijven kunnen zo zwevend bevestigd worden, dat wil zeggen dat het gegevensmedium niet direct op de ondergrond ligt. Een andere manier van CD-bevestiging zijn CD-foamrondjes, ook wel CD-schuimrondjes of -nopjes genoemd. Deze zelfklevende rondjes zijn gemaakt van stevig schuimplastic, met een diameter van 16 mm en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. CD-houders resp. CD-rozetten zijn vervaardigd uit hard-PVC en verkrijgbaar in wit, zwart of transparant. De diameter van het klevende oppervlak is 35 mm. Om de populaire gegevensmedia te archiveren lenen zich onze CD-hoesjes. Trouwens: CD-hoesjes & -showtassen bieden wij ook als maatwerk aan. Materiaal, uitvoering of opdruk - bijna alles is mogelijk.
CD-foamrondjes in speciale kleuren
Foamrondjes t.b.v. het bevestigen van een CD, zelfklevend, ø = 16 mm, in meer dan 20 speciale kleuren op aanvraag
CD-foamrondjes, wit
CD-foamrondjes, t.b.v. het bevestigen van een CD, ø = 16 mm, zelfklevend, wit
CD-foamrondjes, zwart
CD-foamrondjes, t.b.v. het bevestigen van een CD, ø = 16 mm, zelfklevend, zwart
CD-foamrondjes, middenblauw
CD-foamrondjes, t.b.v. het bevestigen van een CD, ø = 16 mm, zelfklevend, middenblauw
- 30
Koopje Restant
CD-foamrondjes, donkerblauw
CD-foamrondjes, t.b.v. het bevestigen van een CD, ø = 16 mm, zelfklevend, donkerblauw
- 30
Koopje Restant
CD-foamrondjes, rood
CD-foamrondjes, t.b.v. het bevestigen van een CD, ø = 16 mm, zelfklevend, rood
- 30
Koopje Restant
zoekopdracht wordt uitgevoerd