SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.
Deze aanbieding is uitsluitend bestemd voor industrie, handwerk, handel en vrije beroepen. Particulieren gelieve direct contact met ons op te nemen.
Voor het opbergen van CD’s, DVD’s of Blu-rays, hebben we een aantal opties:
Zelfklevende CD-rozetten of CD-foamrondjes zijn eenvoudig aan te brengen in offertemappenpresentatiemappendossiersbrochures of catalogi. U bevestigt het medium solide en professioneel met CD-bevestigingen in verschillende kleuren. De CD-bevestigingen zijn aan de achterkant zelfklevend

De klassieke CD-hoesjes of CD-showtassen bieden wij met of zonder klep in verschillende maten aan– ook zelfklevende uitvoeringen. Het medium kan gemakkelijk in de CD-hoes geschoven worden en is  goed beschermd tegen krassen en slijtage. Middels bijpassende showtassen kunnen de gegevensmedia goed worden gearchiveerd.

CD-trays en doosjes bieden een stevig en stabiel opbergsysteem voor CD’s, DVD’s of Blu-rays. CD-trays zijn bekend van de CD- of DVD-verpakkingen welke standaard worden verkocht.
Praktische producten t.b.v. CD’s en DVD’s. CD-hoesjes, showtassen, doosjes of CD-bevestigingen, snel & voordelig leverbaar.
zoekopdracht wordt uitgevoerd