SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.

Zelfklevende driehoek insteekhoezen, visitekaarthoesjes en meer

In brochures, promotiemateriaal, ordners of bijlagen is er altijd wel iets om te bevestigen. Met onze slimme oplossingen kunt u snel en netjes bladen, visitekaartjes, CD's of flyers toevoegen.

De Driehoek insteekhoezenVisitekaarthoesjesCD-hoesjesInsteekhoezen/U-hoezenMailing-/paklijsthoezen of Rugvensters zijn in verschillende uitvoeringen, maten evenals aantallen beschikbaar. Brochures en reclamemateriaal wisselen voortdurend van individuele en aanvullende sheets. Hier bieden de driehoek insteekhoezen of U-hoezen de mogelijkheid om actuele folders of prijslijsten bij te sluiten. De contactgegevens kunnen professioneel getoond worden met visitekaarthoesjes, of u kunt zelfs uw bedrijfspresentatie op DVD zetten en deze bijvoegen in een CD-hoesje.

Visitekaarthoesjes zijn verkrijgbaar met de lange of de korte zijde geopend. Driehoek insteekhoezen zijn ook verkrijgbaar inclusief gelast visitekaarthoesje. Ook kunnen wij driehoek insteekhoezen, U-hoezen alsmede visitekaarthoesjes naar klantenwens produceren – neem contact op met onze productspecialisten!
Driehoek insteekhoezen
Visitekaarthoesjes
Rugvensters
CD-hoesjes
Paklijst-enveloppen
zoekopdracht wordt uitgevoerd