SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.
Bij de aankoop van EcologiQ-logo-producten wordt nieuw plasticafval vermeden, omdat gerecycled folie wordt gebruikt. Alle producten voldoen aan de normen van Post Consumer Recycling, afgekort PCR. Onze partner natureOffice bepaalt de CO²-balans voor de producten welke klimaatneutraal worden geproduceerd en neutraliseert de ontstane emissies door binnenlandse en wereldwijde milieuprojecten. Wij ondersteunen het door natureOffice opgezette Togo-project en de bebossing in Duitsland.

Een extra kenmerk van de EcologiQ mailing enveloppen / verzendhoezen is een additief, vervaardigd door EPI Environmental Technologies Inc. Dit additief verandert de moleculaire structuur van het kunststof om het biologisch afbreekbaar te maken. De hoezen lossen binnen 18 tot 24 maanden volledig op in de grond en in het water. Het schutblad van de paklijsthoezen is afkomstig van gecertificeerd FSC-papier, wat een papierproductie uit duurzame teelt garandeert.
EcologiQ mailing- / paklijsthoezen C6, transparant
EcologiQ mailing- / paklijsthoezen voor inhoud A6, opdruk "FSC, PCR, klimaatneutraal", zelfklevend, transparant
NIEUWNieuw RestantEcologiQ
EcologiQ mailing- / paklijsthoezen C5, transparant
EcologiQ mailing- / paklijsthoezen voor inhoud A5, opdruk "FSC, PCR, klimaatneutraal", zelfklevend, transparant
NIEUWNieuw RestantEcologiQ
EcologiQ mailing- / paklijsthoezen DIN lang, transparant
EcologiQ mailing- / paklijsthoezen voor inhoud DIN lang, opdruk "FSC, PCR, klimaatneutraal", zelfklevend, transparant
NIEUWNieuw RestantEcologiQ
EcologiQ mailing enveloppen met klep 165 x 220, PE-folie 50 µm
EcologiQ mailing enveloppen C5 met klep, 165 x 220 mm + 50 mm klep met hersluitbare zelfklevende sluiting, korte zijde geopend, gerecycled PE-folie 50 µm, transparant
NIEUWNieuw RestantEcologiQ
EcologiQ mailing enveloppen met klep 225 x 310 mm, PE-folie 50 µm
EcologiQ mailing enveloppen C4 met klep, 225 x 310 mm + 50 mm klep met hersluitbare zelfklevende sluiting, korte zijde geopend, gerecycled PE-folie 50 µm, transparant
NIEUWNieuw RestantEcologiQ
zoekopdracht wordt uitgevoerd