Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

SPRINTIS – uw online winkel voor drukkerij-, binderij- en reclamebenodigdheden

Onze populairste categorieën

BEST verkochte producten uit het complete assortiment

NIEUWS VAN SPRINTIS

06.03.2024 Vers van de pers voor u: De nieuwe catalogus Magazijn & Logistiek is er!
Vers van de pers voor u: De nieuwe catalogus Magazijn & Logistiek is er!

60 pagina's vol inspiratie over ons productassortiment voor de logistieke sector vindt u in de nieuwe SPRINTIS-branchecatalogus. We presenteren ons uitgebreide productassortiment etiketteersystemen voor opslag, transport en verzending.

Ontdek onze productinnovaties en assortimentsuitbreidingen op het gebied van opslag en logistiek - van praktische bevestigingsopties voor een goed georganiseerd magazijn tot duurzame verpakkingsalternatieven voor uw producten.

De gedrukte versie kan nu worden besteld via de gratis catalogusaanvraag. De online versie kan ook gratis worden gedownload. De catalogus is beschikbaar in het Duits en Engels.

31.01.2024 Product highlight: dubbelzijdige transfertape voor de beste prijs!
Product highlight: dubbelzijdige transfertape voor de beste prijs!

Veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken - dat is wat de transfertape van SPRINTIS zo indrukwekkend maakt. Dankzij de sterke kleefkracht is het geschikt voor verschillende toepassingen, of het nu is voor het hechten in de verpakkingsindustrie of voor knutselen.

De dubbelzijdige, transparante transfertape is ideaal voor de ATG handdispenser en is daarom snel en eenvoudig te gebruiken. We bieden verschillende breedtes en lengtes tape voor de gewenste toepassing. De tape is versterkt met glaspoeder en vezelversterkt, waardoor het zeer stabiel is. Het is ook bijzonder goed bestand tegen veroudering, UV-stralen en oplosmiddelen.

Ontdek nu de praktische transfertape van SPRINTIS tegen de beste prijs! De OL05 tape is een voordelig alternatief voor de 3M 904 transfertape. Profiteer van aantrekkelijke kwantumkortingen en bestel vanaf slechts €1,05 per rol.

08.11.2023 We hebben ons assortiment uitgebreid: ontdek nu onze nieuwe tafelstandaards!
We hebben ons assortiment uitgebreid: ontdek nu onze nieuwe tafelstandaards!

Ervaar elegantie en eersteklas kwaliteit! Ons assortiment tafelstandaards is uitgebreid: Naast onze elegante houten tafelstandaards hebben we ons assortiment acryl standaards uitgebreid met nieuwe L-standaards en
T-standaards van hoogwaardig acryl. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten van DIN A3 tot DIN A7 en in zowel liggend als staand formaat

Deze transparante tafelstandaards bieden een uitzonderlijke helderheid en duurzaamheid zonder te vergelen of te krassen. Dankzij de UV-bestendigheid blijft de inhoud jarenlang helder en zichtbaar. Ze vormen een elegante presentatieoplossing voor menukaarten, productinformatie en nog veel meer. Deze displays zijn ideaal voor kantoren, winkels en beurzen en geven uw presentatie een professioneel tintje.

Presenteer uw promotionele mededelingen en informatie op de best mogelijke manier met praktische L- en T-standaards van SPRINTIS.

Gratis catalogus opvragen

Bestel gratis SPRINTIS catalogi of download deze als PDF-bestand.

Meer informatie vindt u hier

SPRINTIS Inspiratiebox voor de POS

Bestel nu onze collectie met meer dan 20 productmonsters.

Nu bestellen

Beursdata

Alle data en informatie vindt u op onze pagina over beurzen.

Meer informatie vindt u hier