SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.

Verzending

  • Grote aantallen uit voorraad leverbaar
  • Franco huis vanaf € 500 netto (Toeslag voor de Nederlandse eilanden)
  • Express levering mogelijk

Uw voordelen

  • Levering op rekening (met kredietcheck)
  • Gratis verzending van modellen
  • Tal van "Best-Price" aanbiedingen

Oplossingen

  • Maatwerk / speciale aanmaak
  • Speciale afmetingen en kleuren
  • Tal van "Best-Price" aanbiedingen

Welkom bij SPRINTIS Schenk GmbH & Co. KG!

SPRINTIS Schenk GmbH & Co KG is een familiebedrijf uit Würzburg in Duitsland. Vind hier uw assortiment van busschroeven tot Point-of-Sale artikelen, alles op het gebied van grafische afwerking en reclamedoeleinden. “Aanmaak naar klantenwens” completeert het enorme leveringsprogramma.

Vakkundige samenwerking en betrouwbaarheid is van zeer grote waarde voor het familiebedrijf. SPRINTIS weet daarin met de medewerkers Paul Spitzen en Frencis Hoogmoed voor de BeNeLux-markt haar traditie te kunnen vervolgen.

Gratis monsters worden geleverd van vrijwel alle artikelen. Een up-to-date catalogus is beschikbaar als ook een monsterboek met vele modellen.


Verwerking van dubbele holnieten en machinenieten
19.03.2018
Verwerking van dubbele holnieten en machinenieten
Beide soorten nieten/klinknagels zijn eenvoudig te verwerken en vooral geschikt voor het bevestigen van allerlei soorten mechanieken. Dubbele holnieten bestaan uit een onderste (stift) en bovenste (kap) deel, die in elkaar worden gestoken en verbonden d.m.v. een hamer of geschikte stempelset. Machinenieten worden met een speciale stempel-/gereedschapsset verwerkt, deze bestaat uit een onder- en bovenstempel. Hiermee wordt de schacht van de machineniet gebogen/gekrompen en past zich daarmee perfect aan de te verbinden voorwerpen aan. De bijbehorende, robuuste tafelmodel handpers N4 is ook te vinden in onze webshop.
Magnetisme, daar waar het nodig is
08.03.2018
Magnetisme, daar waar het nodig is
Met het zelfklevende magneettape in de handige dispenser kunt u datgene magnetisch maken, wat gewenst is. Zo kunt u bijvoorbeeld foto’s bevestigen of de tape gebruiken als hulp bij presentaties. Het tape is aan één zijde zelfklevend, isotroop en er zit 5 meter op de rol.
Nieuw bij SPRINTIS: Verpakkingslijm
27.02.2018
Nieuw bij SPRINTIS: Verpakkingslijm
Nieuw in onze webshop is de verpakkingslijm ADHESiQ PO-61POT, die wordt toegepast in de verpakkingsindustrie. Het wordt gebruikt voor het verlijmen van verpakkingen, dozen, trays, diepvriesverpakkingen en voor direct contact met levensmiddelen en andere moeilijke verlijmingen.
Nu ook verkrijgbaar in roestvrij staal
12.02.2018
Nu ook verkrijgbaar in roestvrij staal
U vindt nu ook roestvrij stalen busschroeven met vulcapaciteiten van 3,5 t/m 20 mm in ons omvangrijke assortiment van busschroeven.
Highlights
Modellencollectie
De Modellencollectie 2.0 met meer dan 130 modellen van onze artikelen.

Beurzen
FachPack
25.09. – 27.09.2018
Jaarbeurs Neurenberg, Duitsland


SPRINTIS Catalogus
zoekopdracht wordt uitgevoerd