SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt. x
Ma-Vr van 8.30 tot 17.00   |   Adviestelefoon +31 (0) 85 877 1356   |   (Bestel-)Fax +31 (0) 85 877 2380   |   E-mail info@sprintis.nl

Welkom bij SPRINTIS Schenk GmbH & Co. KG

SPRINTIS Schenk GmbH & Co KG is een familiebedrijf uit Würzburg in Duitsland. Vind hier uw assortiment van busschroeven tot Point-of-Sale artikelen, alles op het gebied van grafische afwerking en reclamedoeleinden. “Aanmaak naar klantenwens”  completeert het enorme leveringsprogramma.

Vakkundige samenwerking en betrouwbaarheid is van zeer grote waarde voor het familiebedrijf. SPRINTIS weet daarin met de medewerkers Paul Spitzen en Frencis Hoogmoed voor de BeNeLux-markt haar traditie te kunnen vervolgen.

Gratis monsters worden geleverd van vrijwel alle artikelen. Een up-to-date catalogus is beschikbaar als ook een monsterboek met vele modellen.

    

 

SPRINTIS NieuwsNieuwsarchief

13.11.2017 | Magnetische rubberstrip voor stapelsnijmachines
Magnetische rubberstrip (MagPad) beschermt gevoelige materialen bij de verwerking in de snijmachine en  oneffenheden worden in de papierstapel genivelleerd. Door de magnetisatie van de MagPad is deze eenvoudig op de persbalk van de snijmachine aan te brengen.
06.11.2017 | Nieuw in het assortiment: Plafondmagneten

Ferriet plafondmagneten met haak zijn voor diverse toepassingen te gebruiken, bijvoorbeeld bij beurzen. “Vastgemaakt” op een metalen ondergrond kan men iets aan de haak ophangen. In de webshop vindt u deze magneten in verschillende diameters met houdkrachten van 3,5 tot 20 kg.

30.10.2017 | Assortiment wandposterhouders/postermappen uitgebreid

Wandposterhouders zijn ideaal voor aankondigingen, vluchtroutes en nog veel meer. Deze zijn eenvoudig te bevestigen middels twee magneetstrips of vier dubbelzijdige kleefrondjes. U vindt deze nu in onze webshop in de formaten A3, A4, A5, A6 evenals A7.

23.10.2017 | Penhouders met penlus van plat elastiek in nieuwe kleuren
16.10.2017 | Sluitzegels voor machinale verwerking

Sluitzegels met blackmark zijn perfect voor kerstpost en mailings. De zegels zijn aan de achterkant op de schutlaag voorzien van een markering, welke door desbetreffende etiketteermachines worden herkend. Deeenzijdig sterk klevende sluitzegels zijn voorzien van een perforatie, zodat deze makkelijk kunnen worden geopend. In onze webshop vindt u de uitvoering metdiameter 25 mm op rol á 10.000 of á 15.000 stuks.

09.10.2017 | Uitbreiding van ons assortiment: klikkaders / wissellijsten

Het assortiment van de klikkaders / wissellijsten is volop uitgebreid. De categorie reclame, beurs en presentatie bevat een diversiteit aan lijsten in standaard formaten van B2 t/m A1 met afgeronde of in verstek gesneden hoeken.

02.10.2017 | Goed neergezet

Met de nieuwe stazakken zijn voedings- en levensmiddelen voor mens en dier aantrekkelijk en veilig verpakt. De zakken zijn leverbaar in veel verschillende uitvoeringen en maten en zeer flexibel in het gebruik dankzij de gripsluiting.

25.09.2017 | Nu wordt het kleurrijk!

Magnetische pins in de kleuren rood, geel, groen, blauw en transparant maken nu deel uit van ons assortiment. De pins worden gebruikt op diverse metalen oppervlakken zoals koelkasten of Whiteboards. Voor alle niet metalen oppervlakken raden we zelfklevend magneetfolie in de afmetingen A4 of A3 aan.

18.09.2017 | Accessoires t.b.v. badges in nieuwe kleuren en met diverse sluitingen

De herfst is begonnen en daarmee start ook het beurs- en congresseizoen. In de categorie accessoires t.b.v. badges vindt u verschillende kleuren lanyards en sluitingen (draaibare metalen haak, bulldog clip, karabijnhaak) evenals gekleurde rollerclips geschikt voor congressen, seminars of beurzen.

11.09.2017 | NIEUW in onze shop: prijsrails / scanrails

Naast het brede assortiment wiebelaars en wobblers, kunt u nu ook zelfklevende prijs- / scanrails voor prijskaartjes of productinformatie bestellen. De PVC-rails zijn verkrijgbaar in vijf verschillende lengtes van 54 mm t/m 1.000 mm.

zoekopdracht wordt uitgevoerd