SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.
Beste klant,

Donderdag 31 mei is een feestdag in Beieren. Ons kantoor in Wormerveer is telefonisch en per e-mail bereikbaar en onze collega’s van de afdeling verkoop in Duitsland zijn ook bereikbaar. Wij willen u erop wijzen dat op deze dag geen bestellingen worden verzonden en hierdoor de levertijd een dag later zal zijn. Hartelijk dank voor uw begrip.

Team SPRINTIS

Welkom bij SPRINTIS Schenk GmbH & Co. KG!

SPRINTIS Schenk GmbH & Co KG is een familiebedrijf uit Würzburg in Duitsland. Vind hier uw assortiment van busschroeven tot Point-of-Sale artikelen, alles op het gebied van grafische afwerking en reclamedoeleinden. “Aanmaak naar klantenwens” completeert het enorme leveringsprogramma.

Vakkundige samenwerking en betrouwbaarheid is van zeer grote waarde voor het familiebedrijf. SPRINTIS weet daarin met de medewerkers Paul Spitzen en Frencis Hoogmoed voor de BeNeLux-markt haar traditie te kunnen vervolgen.

Gratis monsters worden geleverd van vrijwel alle artikelen. Een up-to-date catalogus is beschikbaar als ook een monsterboek met vele modellen.


22.05.2018
Nieuw in de SPRINTIS webshop: posterframes en accessoires
Maak klanten op afstand al bewust van aanbiedingen. Posterhouders staan op verkooppunten, in schappen of bij loketten. In de webshop vindt u de wissellijsten in A4 en A3 Formaten in de kleuren: rood,grijs, zwart en blauw. De bijpassende verchroomde stalen voet/standaard kan individueel worden ingesteld op een hoogte tussen 300 en 500 mm.
SPRINTIS te gast bij de jaarlijkse conferentie van de BDBI
14.05.2018
SPRINTIS te gast bij de jaarlijkse conferentie van de BDBI
Sinds november 2017 is SPRINTIS ondersteunend lid van de Bund Deutscher Buchbinder (Bond van de Duitse boekbinderijen). De vereniging ondersteunt sinds 1880 ambachtelijke bedrijven en behartigt hun belangen op economisch en politiek gebied. Op 10 mei vond de jaarlijkse bijeenkomst plaats in Mainz, waar Christian Schenk het lijmassortiment van SPRINTIS presenteerde.
SPRINTIS sponsort Würzburg-Panthers in het nieuwe seizoen
08.05.2018
SPRINTIS sponsort Würzburg-Panthers in het nieuwe seizoen
Op 6 mei bij de thuiswedstrijd werd de sponsoring met een handdruk bezegeld, waarmee het SPRINTIS-logo ook dit jaar op de shirts van de Panthers staat. Coach Martin Hanselmann is tevreden met de toezegging: „De Panthers en SPRINTIS gaan al drie jaar hand in hand. We zijn blij met de samenwerking tussen Christian Schenk en zijn team.“
07.05.2018
Modellencollectie 2.1
Bestel vandaag nog uw modellencollectie 2.1 met meer dan 145 artikelen uit ons Assortiment en laat u inspireren door onze diversiteit.
Highlights
Modellencollectie
De Modellencollectie 2.1 met meer dan 145 modellen van onze artikelen.

Beurzen
FachPack
25.09. – 27.09.2018
Jaarbeurs Neurenberg, Duitsland

Viscom
08.01. – 10.01.2019
Jaarbeurs Düsseldorf, Duitsland

Paperworld
26.01. – 29.01.2019
Jaarbeurs Frankfurt, Duitsland
SPRINTIS Catalogus
zoekopdracht wordt uitgevoerd