SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.
Deze aanbieding is uitsluitend bestemd voor industrie, handwerk, handel en vrije beroepen. Particulieren gelieve direct contact met ons op te nemen.

Nieuw bij SPRINTIS

15.01.2018 - Ferriet magneten, rond en vierkant/rechthoekig

Nieuw in onze webshop zijn magneetrondjes en vierkante/rechthoekige magneten vervaardigd uit ferriet. Deze hebben een lagere houdkracht dan neodymium magneten, maar zijn prijstechnisch een goed alternatief.

08.01.2018 - Nieuw in het assortiment: PVC Spiraalbindingen

Bindingen met PVC spiraalbindruggen maken het mogelijk om bladzijden 360° om te slaan. Afgewerkte producten kunnen hierdoor volledig worden omgeslagen en ook volledig vlak worden opengelegd. SPRINTIS heeft de spiralen met diameters van 6 t/m 31 mm in verschillende kleuren in het programma.

02.01.2018 - Eenvoudig orde houden

De populaire pennenhouders zijn nu ook verkrijgbaar met magnetische hechting. Bevestig de metalen of PVC penhouders makkelijk op een whiteboard of ander magnetisch metaal.

26.12.2017 - De beurstour gaat verder…

Pak uw spullen en kom zon en productideeën opdoen bij SPRINTIS Beach. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten op de PSI in Düsseldorf van 9 t/m 11 januari op standnr. M33 in hal 11, van 27 t/m 30 januari op de Paperworld in Frankfurt am Main op standnr. A30 in hal 3 en op de Vakdag Print & Sign in Nieuwegein op 6 februari op standnr. E31.

18.12.2017 - Snelle en eenvoudige verbinding, gemakkelijk gemaakt

De vikingschroeven worden vastgezet middels het aandraaien van de schroef. U vindt deze nu met schroefdraadlengtes van 14, 18 en 27 mm in onze webshop.

06.12.2017 - Lijmproducten voor veeleisende en prijsbewuste boekbinders

Nieuw in ons assortiment:

De exclusieve samenwerking met JOWAT stelt ons in staat u in het kader van de AdhesiQ-lijn uitstekende en beproefde producten aan te bieden tegen uitzonderlijke condities.  
Dankzij het vorst-veilig transport ontvangt u ook in de koude wintermaanden dispersielijmen van ons.

20.11.2017 - Magnetisme daar waar het nodig is

Nieuw in ons assortiment is het sterke neodymium magneetband van 3M. Eenzijdig zefklevend en zo op de gewenste lengte te snijden. Dan moet het alleen nog opgeplakt worden en kan het direct worden gebruikt. In onze webshop vindt u deze in de volgende breedtes:

13.11.2017 - Magnetische rubberstrip voor stapelsnijmachines

Magnetische rubberstrip (MagPad) beschermt gevoelige materialen bij de verwerking in de snijmachine en  oneffenheden worden in de papierstapel genivelleerd. Door de magnetisatie van de MagPad is deze eenvoudig op de persbalk van de snijmachine aan te brengen.

06.11.2017 - Nieuw in het assortiment: Plafondmagneten

Ferriet plafondmagneten met haak zijn voor diverse toepassingen te gebruiken, bijvoorbeeld bij beurzen. “Vastgemaakt” op een metalen ondergrond kan men iets aan de haak ophangen. In de webshop vindt u deze magneten in verschillende diameters met houdkrachten van 3,5 tot 20 kg.

30.10.2017 - Assortiment wandposterhouders/postermappen uitgebreid

Wandposterhouders zijn ideaal voor aankondigingen, vluchtroutes en nog veel meer. Deze zijn eenvoudig te bevestigen middels twee magneetstrips of vier dubbelzijdige kleefrondjes. U vindt deze nu in onze webshop in de formaten A3, A4, A5, A6 evenals A7.

23.10.2017 - Penhouders met penlus van plat elastiek in nieuwe kleuren

Zelfklevende penhouders met elastische penlus zijn nu in vele nieuwe kleuren verkrijgbaar in onze webshop: neon-groen, neon-geel, petrol, lichtgroen, olijfgroen, neon-oranje, lila, antraciet, mintgroen, turquoise en roze.

16.10.2017 - Sluitzegels voor machinale verwerking

Sluitzegels met blackmark zijn perfect voor kerstpost en mailings. De zegels zijn aan de achterkant op de schutlaag voorzien van een markering, welke door desbetreffende etiketteermachines worden herkend. Deeenzijdig sterk klevende sluitzegels zijn voorzien van een perforatie, zodat deze makkelijk kunnen worden geopend. In onze webshop vindt u de uitvoering metdiameter 25 mm op rol á 10.000 of á 15.000 stuks.

09.10.2017 - Uitbreiding van ons assortiment: klikkaders / wissellijsten

Het assortiment van de klikkaders / wissellijsten is volop uitgebreid. De categorie reclame, beurs en presentatie bevat een diversiteit aan lijsten in standaard formaten van B2 t/m A1 met afgeronde of in verstek gesneden hoeken.

02.10.2017 - Goed neergezet

Met de nieuwe stazakken zijn voedings- en levensmiddelen voor mens en dier aantrekkelijk en veilig verpakt. De zakken zijn leverbaar in veel verschillende uitvoeringen en maten en zeer flexibel in het gebruik dankzij de gripsluiting.

25.09.2017 - Nu wordt het kleurrijk!

Magnetische pins in de kleuren rood, geel, groen, blauw en transparant maken nu deel uit van ons assortiment. De pins worden gebruikt op diverse metalen oppervlakken zoals koelkasten of Whiteboards. Voor alle niet metalen oppervlakken raden we zelfklevend magneetfolie in de afmetingen A4 of A3 aan.

18.09.2017 - Accessoires t.b.v. badges in nieuwe kleuren en met diverse sluitingen

De herfst is begonnen en daarmee start ook het beurs- en congresseizoen. In de categorie accessoires t.b.v. badges vindt u verschillende kleuren lanyards en sluitingen (draaibare metalen haak, bulldog clip, karabijnhaak) evenals gekleurde rollerclips geschikt voor congressen, seminars of beurzen.

11.09.2017 - NIEUW in onze shop: prijsrails / scanrails

Naast het brede assortiment wiebelaars en wobblers, kunt u nu ook zelfklevende prijs- / scanrails voor prijskaartjes of productinformatie bestellen. De PVC-rails zijn verkrijgbaar in vijf verschillende lengtes van 54 mm t/m 1.000 mm.

04.09.2017 - Welkom in ons Team!

Wij verheugen ons 6 nieuwe stagiaires in de SPRINTIS Familie te mogen verwelkomen. De officiële start van de stage was 1 september jl., waarbij onze stagiaires een rondleiding binnen ons bedrijf kregen, evenals een introductie-bijeenkomst in Oberhof, samen met de stagiaires van het Tweede leerjaar.

28.08.2017 - Sluitingen!

Nu verkrijgbaar: tal van sluitclips, recht en voorgebogen! Perfect als sluiting voor kruisbodemzakjes, in diverse lengtes te bestellen in bijv. wit, goud of zilver.

21.08.2017 - Fraai verpakt.

Met de nieuwe folderkoordjes met strik en de organza of satijnen geschenkzakjes verpakt u uw producten snel en mooi. De elastische folderkoordjes zijn leverbaar in goud en zilver, elk met 3 verschillende lengtes vanaf 50/100 mm. De geschenkzakjes kunnen als maatwerk in elk gewenst formaat, diverse kleuren en uitvoering worden vervaardigd. Voor een gepersonaliseerde uitvoering kunt u de satijnen zakjes ook met uw ontwerp/logo laten bedrukken.

14.08.2017 - Dubbelzijdige puur acrylaat kleefrondjes nu ook in de „Best Price“ uitvoering

De materiaaldikte van de nieuwe rondjes is 0,5 mm met een diameter van 15 of 20 mm. U vindt dit „Best Price“ product met 1.000 of 3.000 stuks op rol in onze webshop.

07.08.2017 - Penhouders in nieuwe kleuren

De penhouders met penlus van plat elastiek, voor dunne stiften/pennen of potloden, zijn er nu ook in rood, midden- en donkerblauw en grijs.

31.07.2017 - Zwarte kunststof klikringen

Zwarte kunststof klikringen met een binnendiameter van 50 mm - ovaal zijn nieuw in het SPRINTIS assortiment. Deze is toegevoegd aan het grote aanbod van metalen en kunststof klik- en scharnierringen. Leverbaar vanaf 14 mm t/m 76 mm.

24.07.2017 - High-Performance tapes in een rolbreedte van 210 en 300 mm

Onze High-Performance tapes bieden wij vanaf nu ook aan in een rolbreedte van 210 en 300 mm. Beide zijden sterk klevend maken een schone en duurzame verbinding mogelijk voor veel verschillende materialen.

18.07.2017 - Betaling

Beste klant,

Vanaf nu bestelt u onze producten per aangegeven aantal stuks (i.p.v. per verpakkingseenheden. Bijv. nu 1.000 stuks i.p.v. 10 VE á 100 stuks). Dit om uw shopgemak te verhogen.
Indien u vragen heeft, helpen wij u graag verder.

Uw SPRINTIS Team

03.07.2017 - Gastronomie-accessoires

Nieuw bij SPRINTIS verkrijgbaar in onze webshop zijn dubbele A4 menukaarthoezen en busschroeven met rozet onderlegschijven. De dubbele A4 insteekhoezen zijn geschikt als inleg in menukaarten. Met de vuil- en waterafstotende dubbele hoes kunt u snel en eenvoudig menukaarten wisselen/vervangen. Bij menukaarten gebruikt men ook vaak busschroeven voor de afwerking. De busschroeven met rozet onderlegschijf zijn van zeer goede kwaliteit en vindt u in onze webshop in schachthoogtes van 2 mm t/m 15 mm.

26.06.2017 - Snelhechter met spiraalveren

De tweedelige snelhechter spiraalveren maakt het mogelijk afzonderlijke pagina’s tot aan de rand te lezen zonder knikken, als de haken-deklijst wordt verwijderd en de dubbele spiraalveren daarna als een boekrug worden gebogen. 

19.06.2017 - Nieuw in onze webshop: Ufo-vormige magneten

Ufo-vormige magneten worden gekenmerkt door een hoge gebruiksveiligheid. De exacte positionering van de magneten wordt gewaarborgd door een metaalplaatje. In de webshop vindt u deze magneten in de volgende uitvoeringen:
ø = 10 mm, dikte: 1 mm, zuidpool of noordpool bovenop liggend 
ø = 10 mm, dikte: 2 mm, zuidpool of noordpool bovenop liggend 

In de meeste gevallen worden deze magneetsoorten gebruikt als sluiting van hoogwaardige verpakkingen.

12.06.2017 - Busschroeven, passend in elk print product? SPRINTIS heeft de oplossing!

Transparante busschroeven passen onopvallend in elk print product. U vindt ze nu met schachthoogtes vanaf 3,5 mm t/m 30 mm in onze webshop. Ook bieden wij u busschroeven als maatwerk aan, in kleur afgestemd op uw drukwerk. Onze productspecialisten adviseren u graag hierover.

 

07.06.2017 - Busschroeven in koper: een glanzende verbinding

Nieuw in onze webshop zijn de verkoperde bus-/boekschroeven met schachthoogtes vanaf 2 mm t/m 25 mm. De busschroeven staan garant voor een betrouwbare binding voor mappen, menukaarten, kleurenwaaiers en nog veel meer.

02.06.2017 - Boekbindmaterialen

De categorie boekbindmaterialen omvat universele gereedschappen voor boekbinders. De meetlat, welke gebruikt wordt om de tekstomvang te berekenen, kan in uitvoeringen van lengtes 30 cm of 50 cm besteld worden. Vouwbenen van been/bot zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en aan beide zijden rond of in de uitvoering spits/rond, om te vouwen, aandrukken of gladstrijken. Kijk regelmatig in onze webshop, want onze categorieën worden voortdurend uitgebreid.

22.05.2017 - Een maat groter

Naast onze Topseller VX.096061.31.A.00 leveren wij nu ook een grotere variant van de Visitekaartenbox. Met een vulhoogte van 40mm passen hier, afhankelijk van de papierdikte, wel tot 100 visitekaartjes in de transparante box.

18.04.2017 - Flexibel met POS

Het assortiment van de kaartgrippers hebben wij uitgebreid met magnetische uitvoeringen, waardoor u nog flexibeler met POS kan handelen. Meer POS-producten vindt u onder onze categorie Display-artikelen.

10.04.2017 - Ook potloden hebben houvast nodig

Penhouders met elastische penlus in zwart en wit geschikt voor potloden en dunnere pennen, welke bijv. in mappen kunnen worden bevestigd. Ook vindt u in onze webshop penhouders geschikt voor dikkere pennen uitgevoerd in metaal, met elastische penlus, zacht-PVC of kunststof.

03.04.2017 - Assortimentsuitbreiding van lijmdots

Of het nu voor mailings, product samples of foto’s is, lijmdots zijn geschikt voor vele toepassingen. SPRINTIS heeft de transparante “Allrounder” nu ook in permanente, semi-permanente alsmede verwijderbare variant in de diameters 12 mm en 15 mm op voorraad. Voor grootgebruik ook in de dispenser doos á 5.000 stuks.

27.03.2017 - Nieuwe magnetische hoezen

Meer overzicht in uw magazijn. Wij hebben ons assortiment van magnetische hoezen uitgebreid. Magnetische hoezen met twee sterke neodymium magneten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen in de kleur blauw, hoezen met magneetstrip vindt u in de kleuren rood en groen in diverse uitvoeringen in onze webshop.

  1. Pagina 1 van 2
zoekopdracht wordt uitgevoerd