Nieuw bij SPRINTIS

01.02.2021 - Nieuwe scanrails in grijs en wit

De zelfklevende prijs-/scanrails met DBR profiel zijn nu ook leverbaar in de kleuren grijs en wit. De scanrails worden in de detailhandel gebruikt voor de vlotte weergave van prijsetiketten en productinformatie.

De volgende nieuwe formaten zijn verkrijgbaar in onze webshop:

25.01.2021 - Nieuw in ons assortiment – Plafond paneelhaken

Nieuw in onze webshop zijn verzinkte plafond paneelhaken.
Deze zijn speciaal voor het ophangen van bijv. posters, postermappen, posterstrips of zelfs posterframes aan paneelplafonds.

Die haken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes:

19.01.2021 - Houten posterstrips nu ook verkrijgbaar in het zwart

Na de goede start met onze naturelkleurige houten posterstrips, breiden wij het assortiment uit met de zwarte uitvoering. De zwarte houten posterhangers zijn echte blikvangers om posters stijlvol te presenteren. Omdat de houten strips voorzien zijn van magneten, worden de posters zorgvuldig geklemd. Met het zwarte ophangkoord aan de bovenste strip kan de posterhouder overal worden opgehangen.

De zwarte posterstrips zijn verkrijgbaar in de volgende lengtes:

14.01.2021 - Organza zakjes in nieuwe kleuren en verschillende maten!

Snel en mooi verpakt: organza zakjes in vele mooie kleuren en verschillende afmetingen! Voor elke gelegenheid is er wel iets: ze zijn zeer geschikt voor sieraden, geschenken en decoratie.! Für jeden Anlass ist etwas dabei: Sie eignen sich perfekt für Schmuck, Geschenke und Deko.

Nieuw opgenomen in ons assortiment zijn de volgende kleuren en maten:

Zo bestaat ons assortiment organza zakjes uit de kleuren crème, donkerrood, goud, lichtgroen, paars, roze, zwart en wit.

04.12.2020 - Aluminium wissellijst raam

Nieuw in het assortiment zijn de zelklevende aluminium raam wissellijsten met een profielbreedte van 25 mm. De raam wissellijsten zijn ideaal voor etalages: Dankzij de reeds aangebrachte speciale tape op de lijsten, zijn de wissellijsten snel en makkelijk aan de binnenkant van een raam te bevestigen. Voor de buitenkant van het raam wordt een extra lijst geleverd, welke ook zelfklevend is. De ondoorzichtige tussenplaat maakt een perfecte leesbaarheid mogelijk, zelfs bij sterk zonlicht.

De raam wissellijsten zijn verkrijgbaar voor de volgende inhoud:

19.10.2020 - Omslagmapje/-hoes met vakken voor vaccinatieboekje en zorgpas

Voorheen alleen beschikbaar als maatwerk, maar nu bieden wij onze handige omslaghoes voor groeiboekje, met extra ruimte voor vaccinatieboekje en zorgpas, in ons standaard assortiment aan.
Met dit verzamelmapje heeft u altijd alle belangrijke documenten voor het bezoek aan de kinderarts bij de hand en beschermt u deze effectief tegen vuil en beschadiging.
Het transparante kunststof dat gebruikt wordt biedt een perfect zicht op de inhoud. Met inlegvellen kunt u dit product uitstekend personaliseren.

09.10.2020 - Framestandaards/-houders voor posterframes

Naast onze bekende standvoet/standaard voor posterframes, welke worden gebruikt in openbare ruimtes, bieden wij nu ook eenvoudige kunststof houders aan.
Zo kunnen onze populaire posterframes zonder de standvoet worden gebruikt, net zoals L- of T-display. Per posterframe zijn er 2 kunststof standaards/houders benodigd.

De handige tafelstandaards zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen:

16.09.2020 - Openstaande vacatures in ons verkoopkantoor in Nederland

Wij zijn op zoek naar een Medewerker verkoop- en orderverwerking BeNeLux (m/v/x), Locatie: Noord-Holland, omgeving Amsterdam.
Meer informatie over de functieomschrijving is te vinden bij „SPRINTIS als werkgever“!

Nog vragen?
Deze beantwoordt Paul Spitzen u graag telefonisch op telefoonnummer: +31 (0) 85 877 1356

08.09.2020 - Kliklijsten/wissellijsten met 15 mm profiel

Ontdek nu: De nieuwe aluminium kliklijsten met smal profiel. Dankzij het minimalistische profiel van 15 mm valt het inlegvel nog meer op.
De zilverkleurige wissellijsten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:

12.08.2020 - Prijs-/scanrails voor Tegometall-stellingen

Nieuw in ons assortiment:
Scanrails/prijsrails met TE-profiel.
Deze zijn geschikt voor Tegometall-stellingen en worden op de afzonderlijke legborden geklemd.

De scanrails TE 39 zijn in onze webshop vekrijgbaar in de volgende drie lengtes:

16.07.2020 - NIEUW: Kunststof PVC spiraalbindingen (PVC-Coils) – A5

Naast onze reeds bestaande A4 kunststof spiraalbindingen hebben wij nu ook transparante bindruggen / spiraalbindingen in A5 formaat. Deze zijn nu verkrijgbaar in drie verschillende diameters:

Spiraalbindingen zien er kwalitatief goed uit en houden de te binden papieren/documenten stabiel en veilig bij elkaar.
A5 spiraalbindingen worden gebruikt voor het stevig binden van bijv. schoolplanners, agenda’s, notittieboekjes en schrijfblokken.

06.07.2020 - Neodymium magneethaak – nieuwe maten

Nieuw in ons assortiment zijn neodymium magneethaken in 10 mm en 25 mm buitendiameter. Neodymium magneethaken zijn veelzijdig toepasbaar. Ze worden zowel voor privé als ook industriële doeleinden gebruikt en zijn geschikt voor bijv.:

 • inbouw in voorzieningen en apparaten
 • transporteren van ijzer en staal
 • optillen en verplaatsen van zware objecten
 • bevestigingen binnens- en buitenshuis
 • beurzen, verkoopruimtes, het bevestigen van posters, reclames en decoraties
 • bouwplaatsen
 • keuken- en meubelbouw

24.06.2020 - Prijs-/scanrails in HE-profiel

Nieuw in ons assortiment zijn de scanrails in HE-profiel met een hoogte van 39 mm en een lengte van 90 mm.

In tegenstelling tot onze andere scanrails in DBR-profiel, hebben deze in HE-profiel een schuin leesgebied. De inhoud is beter leesbaar door de schuine stand.

D.m.v. de plakstrip aan de bovenzijde van de scanrail kan deze aan de onderzijde van een legbord worden bevestigd. Ze zijn dus ideaal voor legborden/schappen zonder frontgoot.

17.06.2020 - Informatiestandaards voor vrijstaande presentatie

Vanaf nu vindt u informatiestandaards voor inhoud A4 en A3 in onze webshop.

Dit is een aluminium kliklijst die zowel in staand of liggens/dwars formaat kan worden neergezet. De informatiestandaard staat stevig op een stalen voetplaat.

De A3-versie is zeer geschikt in liggend/dwars formaat als menubord voor dubbele menukaarten.

02.06.2020 - Nieuw in ons assortiment: kliklijsten / wissellijsten voor de meest uiteenlopende toepassingen

Voor de natuurlijke uitstraling: kliklijsten in houteffect
De kliklijsten in hout-look hebben een natuurlijke uitstraling en zijn een aanvulling op ons bestaande assortiment van gekleurde kliklijsten. Het gebruik ervan wordt met name aanbevolen, daar waar men veel waarde hecht aan de thema’s duurzaamheid, milieubewustzijn en de natuur. De houten kliklijsten zijn verkrijgbaar in A4 en A3 formaat.

Voor extra veel bekijks: kliklijsten met LED-verlichting
De inhoud van deze kliklijst wordt middels LED’s in de achterkant verlicht en trekt zo nog meer aandacht van de klanten. De LED-kliklijsten zijn verkrijgbaar in A4 en A3 formaat.

Voor de buitenruimte: weerbestendige kliklijsten
De inhoud wordt door de afdichting op de lijst beschermd tegen het binnendringen van water. De weerbestendige kliklijsten kunnen hierdoor ook zonder problemen buiten worden gebruikt. Deze kliklijsten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:

26.05.2020 - Bonjour la France – C’est SPRINTIS !

SPRINTIS lanceert Franse webshop www.sprintis.fr.
Ter ondersteuning van de webshop is een Franstalig team van productspecialisten ingezet, die in de lokale taal kunnen adviseren en helpen bij eventuele vragen die zich kunnen voordoen. Het Franstalige team is vanaf nu bereikbaar op het volgende telefoonnummer: +33 (0) 805 11 96 80.
Franse drukkerijen, boekbinderijen, verpakkings- en kalenderfabrikanten, marketingbureaus alsmede handelsondernemingen kunnen zich nu verheugen op een sterke partner met een uitgebreid productassortiment tegen eerlijke prijzen op de Franse markt.
De SPRINTIS Frankrijk Shop werd gesteund door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Laatste trends – waardevolle tips – inspirerende gedachtewisseling – creatieve ideeën

28.04.2020 - Dubbelzijdig tissuetape met hotmeltlijm

Wij breiden ons assortiment van dubbelzijdige tapes uit met tissuetapes met hotmeltlijm. Het voordeel van deze tapes ten opzichte van acrylaat tapes is de hoge aanvangshechting en makkelijke verwerking. Het is zeer geschikt voor het plakken van karton en kartonnen dozen met een hoog gehalte aan gerecyclede vezels.

Tissuetape met hotmeltlijm is verkrijgbaar in de volgende breedtes:

23.03.2020 - Wij zijn er nog steeds voor u!

Wij willen u zekerheid bieden in onzekere tijden. Met betrekking tot de kwestie van het coronavirus hebben wij uitgebreide maatregelen genomen om een soepel en volledig verloop en de beschikbaarheid van onze producten te kunnen waarborgen. Uw aanvragen en bestellingen worden op de gebruikelijke manier in behandeling genomen en verwerkt.

Er zijn interne veiligheidsmaatregelen genomen om onze medewerkers te beschermen. In ieder geval zijn onze medewerkers tijdens de normale kantooruren nog steeds telefonisch of per e-mail bereikbaar en beantwoorden ze graag uw vragen.

Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn en een verandering van deze situatie is op dit moment niet in zicht. Over het vermogen om te leveren staan wij voortdurend in contact met onze leveranciers. In het kader van een optimale vraag- en voorraadplanning worden de logistieke kanalen herzien en de voorraden verhoogd om flexibel te kunnen handelen. Om een continue bevoorrading te garanderen, controleren we de aankoop bij alternatieve leveranciers.

Voor de levering van de goederen werken we samen met betrouwbare transporteurs die ons dagelijks voorzien van updates. Als gevolg van regionale beperkingen kunnen er in sommige gevallen vertragingen optreden in de levering.

Blijf gezond!
Team SPRINTIS

11.03.2020 - NIEUW: Mailing enveloppen met klep van milieuvriendelijke PLA-folie

Het bestaande assortiment mailing enveloppen met klep wordt aangevuld met mailing enveloppen van milieuvriendelijke PLA-folie gemaakt van de duurzame grondstof maïszetmeel.
De PLA-mailing enveloppen zijn door hun hoge transparantie vooral geschikt als verpakking van wenskaarten of bedrukte producten en zijn daarom een ecologisch alternatief voor onze bestaande OPP-mailing enveloppen.
Volgens DIN EN 13432 zijn de mailing enveloppen van PLA-folie industrieel composteerbaar en kunnen ze alleen worden verwerkt in industriële compostbedrijven.

De enveloppen zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten:

05.03.2020 - Organza zakjes in nieuwe kleuren

Naast onze witte en zwarte organza zakjes, hebben wij nu ook de kleuren goud, crème, lila en lichtgroen in ons assortiment.
De geschenkzakjes zijn veelzijdig toepasbaar en zeer geschikt voor het verpakken van reclameproducten, beursgeschenken, sieraden, relatiegeschenken, extra verpakkingen, cosmetica, accessoires enz.

De organza zakjes zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

goud | crème | lila resp. in:
 • 100 x 120 mm
 • 100 x 150 mm
 • 150 x 200 mm
lichtgroen:
 • 200 x 300 mm

26.02.2020 - Dubbelzijdig textielversterkt tape

Nieuw in onze webshop: dubbelzijdig textielversterkt tape. Deze is verkrijgbaar in drie verschillende breedtes:

Door de synthetische rubberlijm biedt het tape een zeer hoge kleefkracht en een uiteindelijk zeer hoge hechtsterkte. Het katoenweefsel verhoogt de scheurweerstand en elasticiteit.

Het tape wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het vastplakken van displays en kunststof of bedrukte kartonnen vouwdozen.

30.01.2020 - Rubberen elastieken in nieuwe kleuren en formaten

Nieuw in ons assortiment zijn rubberen elastieken in de kleuren groen, blauw, naturel en in diverse diameters en breedtes.
U vindt hier 16 nieuwe rubberen elastieken:

Rood:
Groen:
Blauw:
Naturel:

23.01.2020 - NIEUW: Kaartgripper/schapstopper clip voor scanrails

Nieuw verkrijgbaar in onze webshop is de kaartgripper clip voor scanrails.
De transparante clip heeft een afmeting van 20 x 39 mm en wordt geklemd op een scanrails en dient zo als houder voor kaartjes en aanbiedingen op de verkooppunten (POS).

09.01.2020 - Nieuw in ons assortiment: adapters voor WireBind-spoelen

Vanaf heden zijn adapters voor WireBind-spoelen in onze webshop verkrijgbaar.
Deze dienen ter versterking van onstabiele of beschadigde spoelen. De adapter bestaat uit twee aluminium zijpanelen, die middels een ronde stang en twee buisklemmen aan de spoel kunnen worden bevestigd.

18.12.2019 - Nieuw: posterhoezen en documenthouders

Wij breiden ons assortiment postermappen uit. Vanaf nu zijn posterhoezen met 2 magneetstrips en posterhoezen met 2 hoogwaardige lijmstrips verkrijgbaar in onze webshop: Deze artikelen worden op de POS gebruikt voor het tonen van reclame-informatie en aanbiedingen, maar ook om informatie te presenteren binnen het markeringsgebied.

Tevens zijn ook documenthouders, voorzien van 2 hoogwaardige lijmstrips op de achterzijde, verkrijgbaar:

De documenthouders worden gebruikt voor documenten, roosters, lijsten e.d. die regelmatig worden ingevuld en gewisseld. Bijvoorbeeld: schoonmaakroosters, checklists etc.

03.12.2019 - Goed geplaatst met dubbelhaken/dubbele c-haken

Nieuw in ons assortiment is de verzinkte dubbelhaak/dubbele c-haak met een lengte van 300 mm. De dubbelhaken zijn bijvoorbeeld ideaal voor het ophangen van postermappen met aanbiedingen of reclameboodschappen.
In onze webshop vindt u ook de dubbelhaken met een lengte van 500 mm en 700 mm.

Zet uw aanbiedingen & reclame in de spotlights met deze praktische hulpmiddelen!

20.11.2019 - Nieuwe uitvoeringen prijs-/scanrails

Wij breiden ons assortiment uit van de zelfklevende scanrails – voor prijsaanduidingen bij uw verkooppunt (POS).

Vanaf nu zijn de volgende afmetingen van transparante prijsrails in onze webshop verkrijgbaar: Daarnaast verkopen wij prijsrails met een witte achtergrond. Deze zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

04.11.2019 - Een echte blikvanger – moderne houten posterstrips/posterhangers

Vanaf nu bieden wij u houten posterstrips aan, waarmee u op stijlvolle wijze uw posters of speciale aanbiedingen presenteert.
De houten latten zijn voorzien van magneetrondjes waarmee de poster wordt vastgeklemd en niet beschadigd raakt. Met het naturelkleurige ophangkoord aan de bovenlat kan de posterstrip overal probleemloos worden opgehangen - of het nu thuis is als decoratie of op de POS in de kantoorvakhandel.

De houten posterstrips/posterhangers zijn verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes:

08.10.2019 - Poster stretchers: uitzonderlijke presentatie voor uw posterreclame

Nieuw verkrijgbaar in onze webshop zijn de poster stretchers – ideaal voor de bevestiging van posters en reclameboodschappen. Uw drukwerk wordt geklemd in een aluminium frame met vier geveerde klemmen. De frames hebben elk twee verschuifbare hangers voor plafond- of muurbevestiging.

Poster stretchers zijn verkrijgbaar in vier verschillende formaten:

19.08.2019 - NIEUW: Klembord/Clipboard clips met kunststof hoeken

Nieuw in onze webshop zijn twee klembord/clipboard clips. Deze hebben twee zwarte kunststof hoeken en zijn geschikt om op klemborden vast te klinken. De volgende uitvoeringen vindt u in onze webshop:

08.08.2019 - Visitekaarthouders/-boxen: Nieuwe formaten in het assortiment

Vanaf nu bieden wij twee nieuwe formaten visitekaarthouders/-doosjes van resistent PP aan. Ze beschermen de kaarten tegen vuil en afdrukken en kunnen een verzameling van nieuwe contacten vormen. Visitekaarthouders/-boxen zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:

De visitekaarthouder met het formaat 95 x 65 x 11 mm is een enorm platte versie en past hierdoor prima in een broek- of jaszak.

17.06.2019 - Kliklijsten/wissellijsten: de professionele oplossing voor wisselende informatie

Hun toepassingen zijn talrijk. Of het nu gaat om presentatie van reclame of om weergave van nuttige overzichten of bedrijfsinformatie. Alle informatie welke getoond wordt in een klik-/wissellijst ziet er gelijk dubbel zo goed en waardevol uit. De lijsten zijn gemakkelijk te openen, zodat elk bericht snel kan worden gewisseld en geactualiseerd.
Ze zijn eenvoudig te bevestigen – zelfklevend, magnetisch of middels schroeven aan de muur of opgehangen aan het plafond. Wij bieden aluminium klik-/wissellijsten in diverse maten en kleuren aan, al naar gelang uw wensen. Bij ons vindt u voor elke toepassing de juiste klik-/wissellijst.

11.06.2019 - Magneethoezen: nieuwe kleur in het assortiment

Als alternatief voor onze rode, blauwe en groene magnetische hoezen vindt u nu bij SPRINTIS ook gele magneethoezen voor magazijnmarkering. De gele magneethoezen van zacht-PVC zijn voorzien van een magneetstrip aan de achterzijde en kunnen in de volgende maten worden besteld:

03.06.2019 - EcologiQ mailing enveloppen – nieuw formaat leverbaar

Nieuw in onze webshop is de EcologiQ mailing envelop in formaat 119 x 162 mm voor inhoud A6. Zo kunnen bijvoorbeeld brochures, informatiebladen en flyers worden verstuurd.
De mailingenveloppen met het EcologiQ-logo zijn klimaatneutraal en biologisch afbreekbaar, omdat er een gerecyclede folie wordt gebruikt.

27.05.2019 - Best Price kopband: uitbreiding van het kleurenpalet + Testkit

Ons populaire Best Price kopband met linnenstructuur is nu ook verkrijgbaar in 5 verschillende breedtes in de kleur grijs:

Daarnaast bieden wij vanaf nu ook een kopband Testkit aan met de 6 leverbare kleuren (wit, zwart, rood, blauw, groen en grijs).

20.05.2019 - Test nu onze bloklijm B120!

Om u te overtuigen van de kwaliteit van onze bloklijm B120, bieden wij u nu een gratis testkit aan. Deze testkit bevat een fles lijm met ca. 150 ml, een kwast voor het aanbrengen van de lijm en een notitieblokje welke al met „bloklijm B120“ verlijmd is. Alle producten en een informatieblad komen naar u toe, verpakt in een zakje met zipsluiting.
 1. Pagina 1 van 2
Cookies

SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.