Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Social media
Wij waarderen uw likes, opmerkingen en gedeelde berichten.
Bezoek ons op onze social media kanalen!
   

Nieuw bij SPRINTIS

19.05.2023 - Wij hebben ons EcologiQ assortiment uitgebreid!

SPRINTIS biedt nu ook verschillende bureau-organizers van hout aan, die orde op zaken stellen op uw bureau en er tegelijkertijd mooier uitzien!

Bovendien vindt u in onze webshop nu ook talrijke gripzakken en plasticzakken van milieuvriendelijke PLA-folie in vele verschillende formaten. Veel plezier bij het bekijken van de nieuwe EcologiQ producten!

03.03.2023 - Nieuwe testkit voor scanrails - test nu producten direct ter plaatse!

Gloednieuw in onze webshop is de scanrails testkit - een samplebox vol met scanrails proefmodellen uit het SPRINTIS assortiment.

Test de 12 verschillende modellen scanrails direct ter plaatse op uw stellingen en planken en overtuig uzelf van ons brede assortiment. De doos bevat proefartikelen voor alle mogelijke toepassingen, bijvoorbeeld scanrails voor verlijming, om op te hangen, om in te haken of magnetisch hechtende varianten.

Bestel nu de testkit voor scanrails in onze webshop en vind de juiste oplossing voor uw schappen!

02.03.2023 - Testmateriaal voor de kantoorvakhandel - nu nieuw in de webshop!

Ontdek onze inspiratiebox met een selectie proefartikelen, speciaal voor u samengesteld.

De box is tot de nok toe gevuld met artikelen voor product- en prijsetikettering - zo kunt u de systemen direct op uw verkooppunt testen en uitproberen. Ontdek praktische oplossingen voor prijsetikettering, productpresentatie en diverse bevestigingssystemen. Aanvullend informatiemateriaal over andere POS-producten is opgenomen in de inspiratiebox.

Krijg een compleet overzicht van het krachtige assortiment voor kantoorvakhandel & point of sale en bestel nu onze inspiratiebox!

22.02.2023 - De nieuwe SPRINTIS catalogus voor de kantoorvakhandel is er!

De nieuwe SPRINTIS catalogus is nu gratis verkrijgbaar als print of online versie en biedt in totaal 144 pagina's vol inspiratie. In een compact overzicht presenteren wij ons krachtige assortiment reclamematerialen.

Het naslagwerk is beschikbaar in het Duits en Engels en kan gratis besteld worden via onze website. De catalogus kan als gedrukte uitgave worden aangevraagd of als online uitgave direct in PDF-formaat worden gedownload.

Gepresenteerd worden zowel nieuwe producten als trends en klassiekers voor optimale verkoopbevordering.

Klik hier om de catalogus gratis te bestellen.

25.01.2023 - SPRINTIS op EuroShop 2023: Een breed scala aan reclamematerialen en product-high lights voor uw Point of Sale!

Let op! Van 26 februari tot 2 maart 2023 presenteert SPRINTIS op de EuroShop in Düsseldorf op stand B32 in hal 4 zijn krachtige assortiment producten voor verkoop bevorderende doeleinden.

De nadruk zal ligt op de diverse oplossingen voor reclame-uitingen, product- en prijsetikettering op de producten zelf en voor binnen- en buiten ruimtes.

De nieuwe branchecatalogus wordt tijdig voor EuroShop gepubliceerd en zal op de stand verkrijgbaar zijn.

Meer informatie vindt u hier.

04.01.2023 - Grote keuze uit markerings kleefrondjes

Wij hebben ons assortiment uitgebreid en hebben naast de papieren markeringsrondjes nu ook markeringsrondjes van PP-folie in onze webshop.
Vergeleken met de papieren kleefrondjes zijn de folierondjes waterdicht, vlekbestendig en scheurvast. Hierdoor zijn ze ideaal voor gebruik buitenshuis. Ze zijn ook bestand tegen de meeste oliën, vetten en reinigingsmiddelen, waardoor ze voor veel doeleinden kunnen worden gebruikt.

De nieuwe markeringsrondjes zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten (8, 12 en 20 mm) en 6 verschillende kleuren: blauw, geel, groen, rood, zwart en wit. De sterk klevende/hechtende markeringsrondjes zijn geschikt voor het markeren, etiketteren, bevestigen of verzegelen van verpakkingen, enveloppen enz.

Breng kleur in het spel en maak werkprocessen gemakkelijker, markeer dossiers, schappen of producten en accentueer belangrijke zaken met de kleurrijke zelfklevende rondjes van SPRINTIS.

07.12.2022 - Nieuw in ons assortiment: plakband

Of het nu gaat om knutselen, het inpakken van geschenken, het bevestigen van briefjes of het om iets dicht te plakken: plakband wordt in elk kantoor of huishouden gebruikt. Enkelzijdig plakband is een van de klassiekers als het gaat om tape. Daarom hebben wij nu transparant plakband in verschillende breedtes aan ons assortiment toegevoegd.

Het plakband laat zich geruisloos afrollen en hecht op karton, textiel, papier en kunststof. De tapes zijn verkrijgbaar in breedtes van 12 mm, 15 mm, 19 mm of 25 mm en worden geleverd op een rol van 66 m. Ze zijn geschikt voor standaard tafeldispensers en dienen als praktische hulp in het dagelijkse kantoorleven of thuis.

We hebben ons assortiment uitgebreid: nieuwe selectie naambadges.

17.11.2022 - We hebben ons assortiment uitgebreid: nieuwe selectie naambadges.

Nu een groot deel van de beperkingen met betrekking tot corona weer is opgeheven, zijn grotere evenementen eindelijk weer mogelijk! Begin goed voorbereid aan conferenties, workshops of beurzen en vind bij ons de juiste naambadge voor uw evenement. Naast een grote keuze aan naambadges die je kunt omhangen of op kleding kunt bevestigen, bieden wij nu ook tafelnaambordjes om neer te zetten.

Kies uit verschillende formaten, materialen, kleuren en bevestigingsmogelijkheden en vind de juiste naambadge voor uw evenement. Op die manier bent u makkelijk aanspreekbaar op beurzen of workshops en stimuleert u een persoonlijke benadering op bedrijfsbijeenkomsten en conferenties.

Bekijk ons assortiment en bestel de gewenste naambadges gemakkelijk online!

27.10.2022 - Nieuw in het assortiment: Snijmes met carbonblad

Naast het gewone cuttermes hebben we nu een nieuw product in onze webshop: het cuttermes met carbon blad en de bijbehorende reservemessen.

Maak het snijden van textiel, papier of karton gemakkelijker met de vlijmscherpe carbon messen. Vergeleken met normale aluminium bladen zijn de nieuwe carbon bladen duurzamer en stabieler. Dit maakt het gemakkelijk om met weinig moeite verschillende materialen op de millimeter nauwkeurig te snijden.

De reserve carbon afbreekmessen met een breedte van 18mm worden geleverd in een set van 10, vanaf een bestelhoeveelheid van 5 stuks profiteert u van een kwantumkorting. De vervaardiging in carbon maakt het afbreekmes (ook segmentmes genoemd) bijzonder licht en bijzonder veerkrachtig.

U vindt het nieuwe cuttermes hier.

Leuk feitje:

Weet je waar de term carbon vandaan komt? Carbon komt uit het Engels en betekent koolstof. Vaak wordt met de term carbon het materiaal bedoeld, maar in feite is het slechts een bestanddeel van dit materiaal. De juiste term is koolstof versterkt kunststof, d.w.z. een materiaalmix van koolstofvezels in een kunststof matrix.

11.03.2020 - NIEUW: Mailing enveloppen met klep van milieuvriendelijke PLA-folie

Het bestaande assortiment mailing enveloppen met klep wordt aangevuld met mailing enveloppen van milieuvriendelijke PLA-folie gemaakt van de duurzame grondstof maïszetmeel.
De PLA-mailing enveloppen zijn door hun hoge transparantie vooral geschikt als verpakking van wenskaarten of bedrukte producten en zijn daarom een ecologisch alternatief voor onze bestaande OPP-mailing enveloppen.
Volgens DIN EN 13432 zijn de mailing enveloppen van PLA-folie industrieel composteerbaar en kunnen ze alleen worden verwerkt in industriële compostbedrijven.

De enveloppen zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten:

05.03.2020 - Organza zakjes in nieuwe kleuren

Naast onze witte en zwarte organza zakjes, hebben wij nu ook de kleuren goud, crème, lila en lichtgroen in ons assortiment.
De geschenkzakjes zijn veelzijdig toepasbaar en zeer geschikt voor het verpakken van reclameproducten, beursgeschenken, sieraden, relatiegeschenken, extra verpakkingen, cosmetica, accessoires enz.

De organza zakjes zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

goud | crème | lila resp. in:
  • 100 x 120 mm
  • 100 x 150 mm
  • 150 x 200 mm
lichtgroen:
  • 200 x 300 mm

26.02.2020 - Dubbelzijdig textielversterkt tape

Nieuw in onze webshop: dubbelzijdig textielversterkt tape. Deze is verkrijgbaar in drie verschillende breedtes:

Door de synthetische rubberlijm biedt het tape een zeer hoge kleefkracht en een uiteindelijk zeer hoge hechtsterkte. Het katoenweefsel verhoogt de scheurweerstand en elasticiteit.

Het tape wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het vastplakken van displays en kunststof of bedrukte kartonnen vouwdozen.

30.01.2020 - Rubberen elastieken in nieuwe kleuren en formaten

Nieuw in ons assortiment zijn rubberen elastieken in de kleuren groen, blauw, naturel en in diverse diameters en breedtes.
U vindt hier 16 nieuwe rubberen elastieken:

Rood:
Groen:
Blauw:
Naturel:

23.01.2020 - NIEUW: Kaartgripper/schapstopper clip voor scanrails

Nieuw verkrijgbaar in onze webshop is de kaartgripper clip voor scanrails.
De transparante clip heeft een afmeting van 20 x 39 mm en wordt geklemd op een scanrails en dient zo als houder voor kaartjes en aanbiedingen op de verkooppunten (POS).

09.01.2020 - Nieuw in ons assortiment: adapters voor WireBind-spoelen

Vanaf heden zijn adapters voor WireBind-spoelen in onze webshop verkrijgbaar.
Deze dienen ter versterking van onstabiele of beschadigde spoelen. De adapter bestaat uit twee aluminium zijpanelen, die middels een ronde stang en twee buisklemmen aan de spoel kunnen worden bevestigd.

18.12.2019 - Nieuw: posterhoezen en documenthouders

Wij breiden ons assortiment postermappen uit. Vanaf nu zijn posterhoezen met 2 magneetstrips en posterhoezen met 2 hoogwaardige lijmstrips verkrijgbaar in onze webshop: Deze artikelen worden op de POS gebruikt voor het tonen van reclame-informatie en aanbiedingen, maar ook om informatie te presenteren binnen het markeringsgebied.

Tevens zijn ook documenthouders, voorzien van 2 hoogwaardige lijmstrips op de achterzijde, verkrijgbaar:

De documenthouders worden gebruikt voor documenten, roosters, lijsten e.d. die regelmatig worden ingevuld en gewisseld. Bijvoorbeeld: schoonmaakroosters, checklists etc.

03.12.2019 - Goed geplaatst met dubbelhaken/dubbele c-haken

Nieuw in ons assortiment is de verzinkte dubbelhaak/dubbele c-haak met een lengte van 300 mm. De dubbelhaken zijn bijvoorbeeld ideaal voor het ophangen van postermappen met aanbiedingen of reclameboodschappen.
In onze webshop vindt u ook de dubbelhaken met een lengte van 500 mm en 700 mm.

Zet uw aanbiedingen & reclame in de spotlights met deze praktische hulpmiddelen!

20.11.2019 - Nieuwe uitvoeringen prijs-/scanrails

Wij breiden ons assortiment uit van de zelfklevende scanrails – voor prijsaanduidingen bij uw verkooppunt (POS).

Vanaf nu zijn de volgende afmetingen van transparante prijsrails in onze webshop verkrijgbaar: Daarnaast verkopen wij prijsrails met een witte achtergrond. Deze zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

04.11.2019 - Een echte blikvanger – moderne houten posterstrips/posterhangers

Vanaf nu bieden wij u houten posterstrips aan, waarmee u op stijlvolle wijze uw posters of speciale aanbiedingen presenteert.
De houten latten zijn voorzien van magneetrondjes waarmee de poster wordt vastgeklemd en niet beschadigd raakt. Met het naturelkleurige ophangkoord aan de bovenlat kan de posterstrip overal probleemloos worden opgehangen - of het nu thuis is als decoratie of op de POS in de kantoorvakhandel.

De houten posterstrips/posterhangers zijn verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes:

08.10.2019 - Poster stretchers: uitzonderlijke presentatie voor uw posterreclame

Nieuw verkrijgbaar in onze webshop zijn de poster stretchers – ideaal voor de bevestiging van posters en reclameboodschappen. Uw drukwerk wordt geklemd in een aluminium frame met vier geveerde klemmen. De frames hebben elk twee verschuifbare hangers voor plafond- of muurbevestiging.

Poster stretchers zijn verkrijgbaar in vier verschillende formaten:

19.08.2019 - NIEUW: Klembord/Clipboard clips met kunststof hoeken

Nieuw in onze webshop zijn twee klembord/clipboard clips. Deze hebben twee zwarte kunststof hoeken en zijn geschikt om op klemborden vast te klinken. De volgende uitvoeringen vindt u in onze webshop:

08.08.2019 - Visitekaarthouders/-boxen: Nieuwe formaten in het assortiment

Vanaf nu bieden wij twee nieuwe formaten visitekaarthouders/-doosjes van resistent PP aan. Ze beschermen de kaarten tegen vuil en afdrukken en kunnen een verzameling van nieuwe contacten vormen. Visitekaarthouders/-boxen zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:

De visitekaarthouder met het formaat 95 x 65 x 11 mm is een enorm platte versie en past hierdoor prima in een broek- of jaszak.

17.06.2019 - Kliklijsten/wissellijsten: de professionele oplossing voor wisselende informatie

Hun toepassingen zijn talrijk. Of het nu gaat om presentatie van reclame of om weergave van nuttige overzichten of bedrijfsinformatie. Alle informatie welke getoond wordt in een klik-/wissellijst ziet er gelijk dubbel zo goed en waardevol uit. De lijsten zijn gemakkelijk te openen, zodat elk bericht snel kan worden gewisseld en geactualiseerd.
Ze zijn eenvoudig te bevestigen – zelfklevend, magnetisch of middels schroeven aan de muur of opgehangen aan het plafond. Wij bieden aluminium klik-/wissellijsten in diverse maten en kleuren aan, al naar gelang uw wensen. Bij ons vindt u voor elke toepassing de juiste klik-/wissellijst.

11.06.2019 - Magneethoezen: nieuwe kleur in het assortiment

Als alternatief voor onze rode, blauwe en groene magnetische hoezen vindt u nu bij SPRINTIS ook gele magneethoezen voor magazijnmarkering. De gele magneethoezen van zacht-PVC zijn voorzien van een magneetstrip aan de achterzijde en kunnen in de volgende maten worden besteld:

03.06.2019 - EcologiQ mailing enveloppen – nieuw formaat leverbaar

Nieuw in onze webshop is de EcologiQ mailing envelop in formaat 119 x 162 mm voor inhoud A6. Zo kunnen bijvoorbeeld brochures, informatiebladen en flyers worden verstuurd.
De mailingenveloppen met het EcologiQ-logo zijn klimaatneutraal en biologisch afbreekbaar, omdat er een gerecyclede folie wordt gebruikt.

27.05.2019 - Best Price kopband: uitbreiding van het kleurenpalet + Testkit

Ons populaire Best Price kopband met linnenstructuur is nu ook verkrijgbaar in 5 verschillende breedtes in de kleur grijs:

Daarnaast bieden wij vanaf nu ook een kopband Testkit aan met de 6 leverbare kleuren (wit, zwart, rood, blauw, groen en grijs).

20.05.2019 - Test nu onze bloklijm B120!

Om u te overtuigen van de kwaliteit van onze bloklijm B120, bieden wij u nu een gratis testkit aan. Deze testkit bevat een fles lijm met ca. 150 ml, een kwast voor het aanbrengen van de lijm en een notitieblokje welke al met „bloklijm B120“ verlijmd is. Alle producten en een informatieblad komen naar u toe, verpakt in een zakje met zipsluiting.

13.05.2019 - Twee in één: hoogwaardige kwaliteit snijmatten & bureauleggers

Nieuw in onze webshop zijn de hoogwaardige A3 en A2 snijmatten van het merk ECOBRA. Door het zelfherstellende en anti-slip oppervlak zijn ze geschikt voor allerlei snij-, knutsel- en schrijfwerkzaamheden of ook als muismat.
Op verzoek bieden wij snijmatten in vele andere formaten, kleuren en uitvoeringen aan, bijv. voor het inrichten van complete werktafels of verpakkingsstraten. Neem gerust contact met ons op!

06.05.2019 - Insteekhoezen met vulniveau en insteekklep

Onze nieuwe U-hoes in formaat 220 x 310/330 mm heeft een vulniveau van ca. 15 mm en kan bijv. voor catalogi of handleidingen/gebruiksaanwijzingen (in A4) op machines worden gebruikt. De U-hoes kan vanwege de zelfklevende achterzijde makkelijk op een machine/apparaat worden geplakt.

29.04.2019 - Het wordt kleurrijk: prijs-/meubelkaarthoesjes met gekleurde rand

Nieuw in ons assortiment verkrijgbaar zijn de prijs-/meubelkaarthoesjes in A6, A5 en A4 formaat met gekleurde ophangranden in rood, blauw, groen en geel. Dankzij de kleurcodering zijn de hoesjes ideaal voor bijvoorbeeld magazijnmarkering.
De beschikbare kleuren en afmetingen vindt u hier:

23.04.2019 - Etikethouder op rol

Vanaf nu bieden we onze magnetische C-profiel - etikethouders ook aan op rol. Deze zijn op iedere gewenste lengte af te snijden. Naast de 10 meter lange rol magneetprofiel wordt eveneens het etiket en transparante beschermfolie op rol meegeleverd. De etikettenhouders op rol zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes:

15.04.2019 - Nieuwe prijs-/meubelkaarthoesjes A6 met een extra vakje

Vanaf nu vindt u in onze webshop twee nieuwe prijs-/meubelkaarthoesjes in A6-formaat met een extra vakje:

Elk van deze tweedelige hoezen heeft een vak voor inhoud A6 en een extra vakje van formaat 115 x 40/45 mm voor het toevoegen van een optioneel aanbiedingslabel. Deze hoesjes worden vaak gebruikt voor prijsaanduidingen in bijvoorbeeld meubelzaken.

08.04.2019 - Metalen busschroeven: nieuwe maten in het assortiment

Onze populaire metalen busschroeven zijn nu ook in andere maten verkrijgbaar in onze webshop:

Kauer-Kunststoff wordt SPRINTIS

01.04.2019 - Kauer-Kunststoff wordt SPRINTIS

In het kader van een asset deal heeft SPRINTIS Schenk GmbH & Co. KG sinds 1 april 2019 bestaande gereedschappen en productiefaciliteiten van Kauer-Kunststoff GmbH overgenomen, evenals de telefoonnummers en internetadressen.
"Kauer klanten kunnen vertrouwen op onze jarenlange ervaring op het gebied van op maat gemaakte PVC-producten. Met het bestaande productiebeheer van Kauer kunnen we ons assortiment van op maat gemaakte producten verder versterken. Door de overname kunnen we ook ons marktleiderschap op het gebied van draadbeugel zakken verder continueren", zegt Christian Schenk, Directie van SPRINTIS.

25.03.2019 - Nuttige helpers: telvingers

Nieuw in ons assortiment zijn telvingers met fijne rubberen noppen. Deze zijn ideaal voor het omslaan of tellen van papier of bankbiljetten. De rubberen vingerdoppen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende maten in onze webshop:

18.03.2019 - Magnetische bannerhangers – de flexibele oplossing voor de toepassing van reclame-informatie

Nieuw in het assortiment: Bannerhanger met magnetische plaat, rechte stang en verstelbare kunststof verbinding voor gebruik in verschillende hoeken. Verkrijgbaar in twee verschillende lengtes:

Ideaal voor aanbiedingen, prijskaartjes, productbeschrijvingen of als schapstopper.
  1. Pagina 1 van 2
Cookies

SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.