SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.

Nieuw bij SPRINTIS

17.02.2020 - Wij breiden ons EcologiQ assortiment uit

Nieuw in onze webshop zijn bamboe vouwbenen.
De vouwbenen hebben 1 spitse en 1 ronde zijde en zijn verkrijgbaar in de lengtes 160 mm en 195 mm.

Verder verkopen wij twee nieuwe papieren driehoek insteekhoezen in de afmetingen 100 x 100 mm en 140 x 140 mm en daarnaast ook nog een papieren visitekaarthoesje van het formaat 100 x 60 mm.

Bij deze nieuwe uitvoeringen is het papier aan de voorzijde transparant, zodat de inhoud bij het insteken ook goed zichtbaar is.
Zowel de hoezen alsmede het schutblad kunnen bij het oud papier worden weggegooid.

30.01.2020 - Rubberen elastieken in nieuwe kleuren en formaten

Nieuw in ons assortiment zijn rubberen elastieken in de kleuren groen, blauw, naturel en in diverse diameters en breedtes.
U vindt hier 16 nieuwe rubberen elastieken:

Rood:
Groen:
Blauw:
Naturel:

23.01.2020 - NIEUW: Kaartgripper/schapstopper clip voor scanrails

Nieuw verkrijgbaar in onze webshop is de kaartgripper clip voor scanrails.
De transparante clip heeft een afmeting van 20 x 39 mm en wordt geklemd op een scanrails en dient zo als houder voor kaartjes en aanbiedingen op de verkooppunten (POS).

09.01.2020 - Nieuw in ons assortiment: adapters voor WireBind-spoelen

Vanaf heden zijn adapters voor WireBind-spoelen in onze webshop verkrijgbaar.
Deze dienen ter versterking van onstabiele of beschadigde spoelen. De adapter bestaat uit twee aluminium zijpanelen, die middels een ronde stang en twee buisklemmen aan de spoel kunnen worden bevestigd.

18.12.2019 - Nieuw: posterhoezen en documenthouders

Wij breiden ons assortiment postermappen uit. Vanaf nu zijn posterhoezen met 2 magneetstrips en posterhoezen met 2 hoogwaardige lijmstrips verkrijgbaar in onze webshop: Deze artikelen worden op de POS gebruikt voor het tonen van reclame-informatie en aanbiedingen, maar ook om informatie te presenteren binnen het markeringsgebied.

Tevens zijn ook documenthouders, voorzien van 2 hoogwaardige lijmstrips op de achterzijde, verkrijgbaar:

De documenthouders worden gebruikt voor documenten, roosters, lijsten e.d. die regelmatig worden ingevuld en gewisseld. Bijvoorbeeld: schoonmaakroosters, checklists etc.

03.12.2019 - Goed geplaatst met dubbelhaken/dubbele c-haken

Nieuw in ons assortiment is de verzinkte dubbelhaak/dubbele c-haak met een lengte van 300 mm. De dubbelhaken zijn bijvoorbeeld ideaal voor het ophangen van postermappen met aanbiedingen of reclameboodschappen.
In onze webshop vindt u ook de dubbelhaken met een lengte van 500 mm en 700 mm.

Zet uw aanbiedingen & reclame in de spotlights met deze praktische hulpmiddelen!

20.11.2019 - Nieuwe uitvoeringen prijs-/scanrails

Wij breiden ons assortiment uit van de zelfklevende scanrails – voor prijsaanduidingen bij uw verkooppunt (POS).

Vanaf nu zijn de volgende afmetingen van transparante prijsrails in onze webshop verkrijgbaar: Daarnaast verkopen wij prijsrails met een witte achtergrond. Deze zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

04.11.2019 - Een echte blikvanger – moderne houten posterstrips/posterhangers

Vanaf nu bieden wij u houten posterstrips aan, waarmee u op stijlvolle wijze uw posters of speciale aanbiedingen presenteert.
De houten latten zijn voorzien van magneetrondjes waarmee de poster wordt vastgeklemd en niet beschadigd raakt. Met het naturelkleurige ophangkoord aan de bovenlat kan de posterstrip overal probleemloos worden opgehangen - of het nu thuis is als decoratie of op de POS in de kantoorvakhandel.

De houten posterstrips/posterhangers zijn verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes:

21.10.2019 - Sterke zelfklevende neodymium magneetrondjes met verbeterde lijmkwaliteit

Nieuw in ons assortiment is het sterk zelfklevende neodymium magneetrondje van ø 15 mm x dikte 1,5 mm. De afmetingen van de magneet zijn identiek aan die van de reeds bestaande magneten MS.15.1_5.SK.06.

Het verschil zit in de lijm – de nieuwe variant is voorzien van de sterk klevende acrylaatlijm (3M 4920), die een betrouwbare kleefkracht heeft.
Deze magneetsoort is vooral geschikt als sluiting voor verpakkingen.

08.10.2019 - Poster stretchers: uitzonderlijke presentatie voor uw posterreclame

Nieuw verkrijgbaar in onze webshop zijn de poster stretchers – ideaal voor de bevestiging van posters en reclameboodschappen. Uw drukwerk wordt geklemd in een aluminium frame met vier geveerde klemmen. De frames hebben elk twee verschuifbare hangers voor plafond- of muurbevestiging.

Poster stretchers zijn verkrijgbaar in vier verschillende formaten:

17.09.2019 - Spanners/spanelastieken met haken

Nieuw in het assortiment zijn spanners/spanelastieken met haken in verschillende lengtes. Dit is een 4 mm dik, elastisch koord als lus met een kunststof of metalen haak. De spanners/spanelastieken worden bijvoorbeeld gebruikt als bevestigingsmogelijkheid voor banners of (dek)zeilen. Deze zijn verkrijgbaar in de volgende lengtes:

Spanners/spanelastieken met kunststof haak: Spanners/spanelastieken met metalen haak:

09.09.2019 - Postermappen in nieuwe formaten

Vanaf nu bieden wij nieuwe formaten postermappen aan, gemaakt van antireflecterende folie. Deze zijn voorzien van twee perforaties en hierdoor geschikt voor het ophangen van bijv. prijskaarten of promotionele informatie – perfect voor uw verkooppromotie op de POS.

Postermappen met twee ronde perforaties: Postermappen met twee metalen eyelets: Postermappen met twee vakken:

26.08.2019 - Prijs-/meubelkaarthoesjes in nieuwe formaten

Ons assortiment prijs-/meubelkaarthoesjes van zacht PVC is uitgebreid! Nieuwe toevoegingen zijn speciale formaten voor energielabels alsmede speciale formaten en een A5-formaat voor prijsaanduidingen.

Prijs-/meubelkaarthoesjes voor de volgende energielabels: Prijs-/meubelkaarthoesjes met speciale afmetingen: Prijs-/meubelkaarthoesjes voor A5:

19.08.2019 - NIEUW: Klembord/Clipboard clips met kunststof hoeken

Nieuw in onze webshop zijn twee klembord/clipboard clips. Deze hebben twee zwarte kunststof hoeken en zijn geschikt om op klemborden vast te klinken. De volgende uitvoeringen vindt u in onze webshop:

08.08.2019 - Visitekaarthouders/-boxen: Nieuwe formaten in het assortiment

Vanaf nu bieden wij twee nieuwe formaten visitekaarthouders/-doosjes van resistent PP aan. Ze beschermen de kaarten tegen vuil en afdrukken en kunnen een verzameling van nieuwe contacten vormen. Visitekaarthouders/-boxen zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:

De visitekaarthouder met het formaat 95 x 65 x 11 mm is een enorm platte versie en past hierdoor prima in een broek- of jaszak.

24.06.2019 - Nieuwe formaten kartonnen standaards/ezels

Vanaf heden leveren wij zelfklevende standaards/ezels in de formaten A1 en A2. De kartonnen standaards zijn ideaal voor posters en brochures op beurzen of bij verkooppunten (POS). De nieuwe formaten zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

17.06.2019 - Kliklijsten/wissellijsten: de professionele oplossing voor wisselende informatie

Hun toepassingen zijn talrijk. Of het nu gaat om presentatie van reclame of om weergave van nuttige overzichten of bedrijfsinformatie. Alle informatie welke getoond wordt in een klik-/wissellijst ziet er gelijk dubbel zo goed en waardevol uit. De lijsten zijn gemakkelijk te openen, zodat elk bericht snel kan worden gewisseld en geactualiseerd.
Ze zijn eenvoudig te bevestigen – zelfklevend, magnetisch of middels schroeven aan de muur of opgehangen aan het plafond. Wij bieden aluminium klik-/wissellijsten in diverse maten en kleuren aan, al naar gelang uw wensen. Bij ons vindt u voor elke toepassing de juiste klik-/wissellijst.

11.06.2019 - Magneethoezen: nieuwe kleur in het assortiment

Als alternatief voor onze rode, blauwe en groene magnetische hoezen vindt u nu bij SPRINTIS ook gele magneethoezen voor magazijnmarkering. De gele magneethoezen van zacht-PVC zijn voorzien van een magneetstrip aan de achterzijde en kunnen in de volgende maten worden besteld:

03.06.2019 - EcologiQ mailing enveloppen – nieuw formaat leverbaar

Nieuw in onze webshop is de EcologiQ mailing envelop in formaat 119 x 162 mm voor inhoud A6. Zo kunnen bijvoorbeeld brochures, informatiebladen en flyers worden verstuurd.
De mailingenveloppen met het EcologiQ-logo zijn klimaatneutraal en biologisch afbreekbaar, omdat er een gerecyclede folie wordt gebruikt.

27.05.2019 - Best Price kopband: uitbreiding van het kleurenpalet + Testkit

Ons populaire Best Price kopband met linnenstructuur is nu ook verkrijgbaar in 5 verschillende breedtes in de kleur grijs:

Daarnaast bieden wij vanaf nu ook een kopband Testkit aan met de 6 leverbare kleuren (wit, zwart, rood, blauw, groen en grijs).

20.05.2019 - Test nu onze bloklijm B120!

Om u te overtuigen van de kwaliteit van onze bloklijm B120, bieden wij u nu een gratis testkit aan. Deze testkit bevat een fles lijm met ca. 150 ml, een kwast voor het aanbrengen van de lijm en een notitieblokje welke al met „bloklijm B120“ verlijmd is. Alle producten en een informatieblad komen naar u toe, verpakt in een zakje met zipsluiting.

13.05.2019 - Twee in één: hoogwaardige kwaliteit snijmatten & bureauleggers

Nieuw in onze webshop zijn de hoogwaardige A3 en A2 snijmatten van het merk ECOBRA. Door het zelfherstellende en anti-slip oppervlak zijn ze geschikt voor allerlei snij-, knutsel- en schrijfwerkzaamheden of ook als muismat.
Op verzoek bieden wij snijmatten in vele andere formaten, kleuren en uitvoeringen aan, bijv. voor het inrichten van complete werktafels of verpakkingsstraten. Neem gerust contact met ons op!

06.05.2019 - Insteekhoezen met vulniveau en insteekklep

Onze nieuwe U-hoes in formaat 220 x 310/330 mm heeft een vulniveau van ca. 15 mm en kan bijv. voor catalogi of handleidingen/gebruiksaanwijzingen (in A4) op machines worden gebruikt. De U-hoes kan vanwege de zelfklevende achterzijde makkelijk op een machine/apparaat worden geplakt.

29.04.2019 - Het wordt kleurrijk: prijs-/meubelkaarthoesjes met gekleurde rand

Nieuw in ons assortiment verkrijgbaar zijn de prijs-/meubelkaarthoesjes in A6, A5 en A4 formaat met gekleurde ophangranden in rood, blauw, groen en geel. Dankzij de kleurcodering zijn de hoesjes ideaal voor bijvoorbeeld magazijnmarkering.
De beschikbare kleuren en afmetingen vindt u hier:

23.04.2019 - Etikethouder op rol

Vanaf nu bieden we onze magnetische C-profiel - etikethouders ook aan op rol. Deze zijn op iedere gewenste lengte af te snijden. Naast de 10 meter lange rol magneetprofiel wordt eveneens het etiket en transparante beschermfolie op rol meegeleverd. De etikettenhouders op rol zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes:

15.04.2019 - Nieuwe prijs-/meubelkaarthoesjes A6 met een extra vakje

Vanaf nu vindt u in onze webshop twee nieuwe prijs-/meubelkaarthoesjes in A6-formaat met een extra vakje:

Elk van deze tweedelige hoezen heeft een vak voor inhoud A6 en een extra vakje van formaat 115 x 40/45 mm voor het toevoegen van een optioneel aanbiedingslabel. Deze hoesjes worden vaak gebruikt voor prijsaanduidingen in bijvoorbeeld meubelzaken.

08.04.2019 - Metalen busschroeven: nieuwe maten in het assortiment

Onze populaire metalen busschroeven zijn nu ook in andere maten verkrijgbaar in onze webshop:

01.04.2019 - Kauer-Kunststoff wordt SPRINTIS

In het kader van een asset deal heeft SPRINTIS Schenk GmbH & Co. KG sinds 1 april 2019 bestaande gereedschappen en productiefaciliteiten van Kauer-Kunststoff GmbH overgenomen, evenals de telefoonnummers en internetadressen.
"Kauer klanten kunnen vertrouwen op onze jarenlange ervaring op het gebied van op maat gemaakte PVC-producten. Met het bestaande productiebeheer van Kauer kunnen we ons assortiment van op maat gemaakte producten verder versterken. Door de overname kunnen we ook ons marktleiderschap op het gebied van draadbeugel zakken verder continueren", zegt Christian Schenk, Directie van SPRINTIS.

25.03.2019 - Nuttige helpers: telvingers

Nieuw in ons assortiment zijn telvingers met fijne rubberen noppen. Deze zijn ideaal voor het omslaan of tellen van papier of bankbiljetten. De rubberen vingerdoppen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende maten in onze webshop:

18.03.2019 - Magnetische bannerhangers – de flexibele oplossing voor de toepassing van reclame-informatie

Nieuw in het assortiment: Bannerhanger met magnetische plaat, rechte stang en verstelbare kunststof verbinding voor gebruik in verschillende hoeken. Verkrijgbaar in twee verschillende lengtes:

Ideaal voor aanbiedingen, prijskaartjes, productbeschrijvingen of als schapstopper.

05.03.2019 - Drukknopen: uitbreiding van het kleurenpalet

Drukknopen type S zijn nu ook in onze webshop in de volgende kleuren verkrijgbaar:

21.02.2019 - Documentbox: hèt alternatief voor documentenmappen

Nieuw in ons assortiment zijn de documentboxen voor inhoud A5 en A4. Beide maten zijn voorzien van een klep en sluiting waardoor iets netjes wordt „opgeborgen“.

11.02.2019 - Uitbreiding van het assortiment magnetische hoezen

Vanaf nu vindt u bij SPRINTIS nieuwe magneethoezen voor magazijn aanduiding. Deze varianten hebben een blauwe hard-PVC folie als achterfolie en een transparante frontfolie van zacht-PVC. De hoezen zijn met één of twee magneetstrips uitgevoerd en kunnen worden besteld in diverse maten van 100 x 55/60 mm tot en met 325 x 115/120 mm.

04.02.2019 - Neodymium blokmagneten in onze webshop

We hebben veel nieuwe afmetingen en kleuren neodymium blokmagneten in onze webshop. Of het nu vernikkeld of verguld is, van 5 x 1,5 mm tot 10 x 5 mm - bij SPRINTIS vindt u uw neodymium supermagneten.

28.01.2019 - C-hoes / wandposterhouder voor couponblocs

Nieuw in ons assortiment en op verzoek van onze klanten vindt u nu onze c-hoezen t.b.v. scanrails om couponblocs op te plakken. Hiermee kunt u kortingscoupons aanbieden behorend bij het betreffende artikel.
  1. Pagina 1 van 3