SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.

Welkom bij SPRINTIS Schenk GmbH & Co. KG!

SPRINTIS Schenk GmbH & Co KG is een familiebedrijf uit Würzburg in Duitsland. Vind hier uw assortiment van busschroeven tot Point-of-Sale artikelen, alles op het gebied van grafische afwerking en reclamedoeleinden. “Aanmaak naar klantenwens” completeert het enorme leveringsprogramma.

Vakkundige samenwerking en betrouwbaarheid is van zeer grote waarde voor het familiebedrijf. SPRINTIS weet daarin met de medewerkers Paul Spitzen en Frencis Hoogmoed voor de BeNeLux-markt haar traditie te kunnen vervolgen.

Gratis monsters worden geleverd van vrijwel alle artikelen. Een up-to-date catalogus is beschikbaar als ook een monsterboek met vele modellen.


06.08.2018
Magnetische draadbeugelzakken
Draadbeugel zakken met magneetband zijn verkrijgbaar in onze webshop in A4 staand formaat en A5 dwars/liggend formaat, met of zonder klep. De achterzijde is voorzien van een magneetstrip, deze zorgt voor een nog betere houvast op de magazijnbox, zelfs als deze wordt verplaatst.
SPRINTIS nog twee jaar topsponsor van s.Oliver Würzburg
03.08.2018
SPRINTIS nog twee jaar topsponsor van s.Oliver Würzburg
SPRINTIS blijft de topsponsor van easyCredit Basketball Bundesliga club s.Oliver Würzburg. “Wij zijn niet alleen enthousiast over de verlenging van het contract van een tevens goede en betrouwbare partner, maar ook de enorme betrokkenheid van het bedrijf SPRINTIS voor onze toekomstige talenten”, aldus Steffen Liebler, directeur van s.Oliver Würzburg. Christian Schenk stichtte de sponsoring van zijn onderneming als volgt: “We zijn toegewijd aan s.Oliver Würzburg, omdat de jongeren ons als lokaal familiebedrijf aan ons hart gaat. Bovendien is het gezamenlijke bezoek aan de basketbal thuiswedstrijden in de s.Oliver Arena altijd een geweldige kans om iets buiten het werk om met onze werknemers te ondernemen”. Daarbij komt dat ook in het aankomende seizoen bij alle thuiswedstrijden, de kans voor de jeugdspelers bij het „SPRINTIS NachwuchsShot“ om een bijdrage van 1.750 Euro te scoren voor de s.Oliver Würzburg Academie.
30.07.2018
Snelle, eenvoudige en spaarzame verwerking van zelfklevende tapes
De verwerking van transfertapes, dubbelzijdig klevende tapes en lijmdots is gemakkelijk met de handdispenser D25. Het tape wordt nauwkeurig aangebracht met een constante dikte en breedte van de lijmlaag. De schutlaag wordt automatisch afgerold en vervolgens opgerold.
23.07.2018
Nu ook neodymium magneten om in kleding en textiel te naaien
U vindt magneetrondjes met een diameter van 12 resp. 18 mm om in te naaien in onze webshop. Ingeseald in een vierkant kunststof omhulsel zijn deze waterbestendig en beschermd tegen roesten.
Highlights
Modellencollectie
De Modellencollectie 2.1 met meer dan 145 modellen van onze artikelen.

Beurzen
FachPack
25.09. – 27.09.2018
Jaarbeurs Neurenberg, Duitsland

Viscom
08.01. – 10.01.2019
Jaarbeurs Düsseldorf, Duitsland

Paperworld
26.01. – 29.01.2019
Jaarbeurs Frankfurt, Duitsland
SPRINTIS Catalogus
zoekopdracht wordt uitgevoerd