SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.

SPRINTIS – uw online winkel voor drukkerij-, binderij- en reclamebenodigdheden

ALLES voor een vlotte verzending en verpakking

Diverse verzend- & verpakkingshoezen voor alle doeleinden

Bekijk alle producten
NIEUWS VAN SPRINTIS
26.05.2020 Bonjour la France – C’est SPRINTIS !
Bonjour la France – C’est SPRINTIS !
SPRINTIS lanceert Franse webshop www.sprintis.fr.
Ter ondersteuning van de webshop is een Franstalig team van productspecialisten ingezet, die in de lokale taal kunnen adviseren en helpen bij eventuele vragen die zich kunnen voordoen. Het Franstalige team is vanaf nu bereikbaar op het volgende telefoonnummer: +33 (0) 805 11 96 80.
Franse drukkerijen, boekbinderijen, verpakkings- en kalenderfabrikanten, marketingbureaus alsmede handelsondernemingen kunnen zich nu verheugen op een sterke partner met een uitgebreid productassortiment tegen eerlijke prijzen op de Franse markt.
De SPRINTIS Frankrijk Shop werd gesteund door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Laatste trends – waardevolle tips – inspirerende gedachtewisseling – creatieve ideeën
28.04.2020 Dubbelzijdig tissuetape met hotmeltlijm
Dubbelzijdig tissuetape met hotmeltlijm

Wij breiden ons assortiment van dubbelzijdige tapes uit met tissuetapes met hotmeltlijm. Het voordeel van deze tapes ten opzichte van acrylaat tapes is de hoge aanvangshechting en makkelijke verwerking. Het is zeer geschikt voor het plakken van karton en kartonnen dozen met een hoog gehalte aan gerecyclede vezels.

Tissuetape met hotmeltlijm is verkrijgbaar in de volgende breedtes:

23.03.2020 Wij zijn er nog steeds voor u!
Wij zijn er nog steeds voor u!
Wij willen u zekerheid bieden in onzekere tijden. Met betrekking tot de kwestie van het coronavirus hebben wij uitgebreide maatregelen genomen om een soepel en volledig verloop en de beschikbaarheid van onze producten te kunnen waarborgen. Uw aanvragen en bestellingen worden op de gebruikelijke manier in behandeling genomen en verwerkt.

Er zijn interne veiligheidsmaatregelen genomen om onze medewerkers te beschermen. In ieder geval zijn onze medewerkers tijdens de normale kantooruren nog steeds telefonisch of per e-mail bereikbaar en beantwoorden ze graag uw vragen.

Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn en een verandering van deze situatie is op dit moment niet in zicht. Over het vermogen om te leveren staan wij voortdurend in contact met onze leveranciers. In het kader van een optimale vraag- en voorraadplanning worden de logistieke kanalen herzien en de voorraden verhoogd om flexibel te kunnen handelen. Om een continue bevoorrading te garanderen, controleren we de aankoop bij alternatieve leveranciers.

Voor de levering van de goederen werken we samen met betrouwbare transporteurs die ons dagelijks voorzien van updates. Als gevolg van regionale beperkingen kunnen er in sommige gevallen vertragingen optreden in de levering.

Blijf gezond!
Team SPRINTIS

SPRINTIS Modellencollectie

Bestel nu onze collectie met meer dan 145 productmonsters

Nu bestellen

SPRINTIS Catalogus

In onze catalogus vindt u een overzicht van ons assortiment en kunt u gemakkelijk producten uitkiezen.


Download PDF Printversie aanvragen