SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt. x
Ma-Vr van 8.30 tot 17.00   |   Adviestelefoon +31 (0) 85 877 1356   |   (Bestel-)Fax +31 (0) 85 877 2380   |   E-mail info@sprintis.nl

Welkom bij SPRINTIS Schenk GmbH & Co. KG

SPRINTIS Schenk GmbH & Co KG is een familiebedrijf uit Würzburg in Duitsland. Vind hier uw assortiment van busschroeven tot Point-of-Sale artikelen, alles op het gebied van grafische afwerking en reclamedoeleinden. “Aanmaak naar klantenwens”  completeert het enorme leveringsprogramma.

Vakkundige samenwerking en betrouwbaarheid is van zeer grote waarde voor het familiebedrijf. SPRINTIS weet daarin met de medewerkers Paul Spitzen en Frencis Hoogmoed voor de BeNeLux-markt haar traditie te kunnen vervolgen.

Gratis monsters worden geleverd van vrijwel alle artikelen. Een up-to-date catalogus is beschikbaar als ook een monsterboek met vele modellen.

    

 

SPRINTIS NieuwsNieuwsarchief

16.10.2017 | Voor machinale verwerking.

Hier vindt u sluitzegels met zgn. Blackmark voor volautomatische verwerking zoals bijv. bij direct mailings. De zegels zijn aan de achterkant op de schutlaag voorzien van een markering, welke door geschikte etiketteermachines wordt herkend en met perforatie voor het eenvoudig openen.

09.10.2017 | Uitbreiding van ons assortiment: klikkaders / wissellijsten

Het assortiment van de klikkaders / wissellijsten is volop uitgebreid. De categorie reclame, beurs en presentatie bevat een diversiteit aan lijsten in standaard formaten van B2 t/m A1 met afgeronde of in verstek gesneden hoeken.

02.10.2017 | Goed neergezet

Met de nieuwe stazakken zijn voedings- en levensmiddelen voor mens en dier aantrekkelijk en veilig verpakt. De zakken zijn leverbaar in veel verschillende uitvoeringen en maten en zeer flexibel in het gebruik dankzij de gripsluiting.

25.09.2017 | Nu wordt het kleurrijk!

Magnetische pins in de kleuren rood, geel, groen, blauw en transparant maken nu deel uit van ons assortiment. De pins worden gebruikt op diverse metalen oppervlakken zoals koelkasten of Whiteboards. Voor alle niet metalen oppervlakken raden we zelfklevend magneetfolie in de afmetingen A4 of A3 aan.

18.09.2017 | Accessoires t.b.v. badges in nieuwe kleuren en met diverse sluitingen

De herfst is begonnen en daarmee start ook het beurs- en congresseizoen. In de categorie accessoires t.b.v. badges vindt u verschillende kleuren lanyards en sluitingen (draaibare metalen haak, bulldog clip, karabijnhaak) evenals gekleurde rollerclips geschikt voor congressen, seminars of beurzen.

11.09.2017 | NIEUW in onze shop: prijsrails / scanrails

Naast het brede assortiment wiebelaars en wobblers, kunt u nu ook zelfklevende prijs- / scanrails voor prijskaartjes of productinformatie bestellen. De PVC-rails zijn verkrijgbaar in vijf verschillende lengtes van 54 mm t/m 1.000 mm.

Welkom in ons Team!
04.09.2017 | Welkom in ons Team!

Wij verheugen ons 6 nieuwe stagiaires in de SPRINTIS Familie te mogen verwelkomen. De officiële start van de stage was 1 september jl., waarbij onze stagiaires een rondleiding binnen ons bedrijf kregen, evenals een introductie-bijeenkomst in Oberhof, samen met de stagiaires van het Tweede leerjaar.

28.08.2017 | Sluitingen!

Nu verkrijgbaar: tal van sluitclips, recht en voorgebogen! Perfect als sluiting voor kruisbodemzakjes, in diverse lengtes te bestellen in bijv. wit, goud of zilver.

Fraai verpakt.
21.08.2017 | Fraai verpakt.

Met de nieuwe folderkoordjes met strik en de organza of satijnen geschenkzakjes verpakt u uw producten snel en mooi. De elastische folderkoordjes zijn leverbaar in goud en zilver, elk met 3 verschillende lengtes vanaf 50/100 mm. De geschenkzakjes kunnen als maatwerk in elk gewenst formaat, diverse kleuren en uitvoering worden vervaardigd. Voor een gepersonaliseerde uitvoering kunt u de satijnen zakjes ook met uw ontwerp/logo laten bedrukken.

14.08.2017 | Dubbelzijdige puur acrylaat kleefrondjes nu ook in de „Best Price“ uitvoering

De materiaaldikte van de nieuwe rondjes is 0,5 mm met een diameter van 15 of 20 mm. U vindt dit „Best Price“ product met 1.000 of 3.000 stuks op rol in onze webshop.

zoekopdracht wordt uitgevoerd