SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.

Belangrijke informatie voor onze klanten – wij zijn er voor u!

SPRINTIS heeft uitgebreide maatregelen genomen met betrekking tot de actuele uitzonderlijke situatie. Dit om de bedrijfsvoering op de gebruikelijk betrouwbare manier te verzorgen:

  • Bereikbaarheid via alle communicatekanalen (telefoon / email)
  • Door de grote voorraden die wij aanhouden zijn vrijwel alle producten ook nu uit voorraad leverbaar
  • Levering van de bestellingen geschiedt door betrouwbare transportpartners die ook hun maatregelen hebben genomen
  • Interne maatregelen ter bescherming van onze medewerkers

SPRINTIS – uw online winkel voor drukkerij-, binderij- en reclamebenodigdheden

ALLES voor een vlotte verzending en verpakking

Diverse verzend- & verpakkingshoezen voor alle doeleinden

Bekijk alle producten
NIEUWS VAN SPRINTIS
23.03.2020 Wij zijn er nog steeds voor u!
Wij zijn er nog steeds voor u!
Wij willen u zekerheid bieden in onzekere tijden. Met betrekking tot de kwestie van het coronavirus hebben wij uitgebreide maatregelen genomen om een soepel en volledig verloop en de beschikbaarheid van onze producten te kunnen waarborgen. Uw aanvragen en bestellingen worden op de gebruikelijke manier in behandeling genomen en verwerkt.

Er zijn interne veiligheidsmaatregelen genomen om onze medewerkers te beschermen. In ieder geval zijn onze medewerkers tijdens de normale kantooruren nog steeds telefonisch of per e-mail bereikbaar en beantwoorden ze graag uw vragen.

Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn en een verandering van deze situatie is op dit moment niet in zicht. Over het vermogen om te leveren staan wij voortdurend in contact met onze leveranciers. In het kader van een optimale vraag- en voorraadplanning worden de logistieke kanalen herzien en de voorraden verhoogd om flexibel te kunnen handelen. Om een continue bevoorrading te garanderen, controleren we de aankoop bij alternatieve leveranciers.

Voor de levering van de goederen werken we samen met betrouwbare transporteurs die ons dagelijks voorzien van updates. Als gevolg van regionale beperkingen kunnen er in sommige gevallen vertragingen optreden in de levering.

Blijf gezond!
Team SPRINTIS
11.03.2020 NIEUW: Mailing enveloppen met klep van milieuvriendelijke PLA-folie
NIEUW: Mailing enveloppen met klep van milieuvriendelijke PLA-folie

Het bestaande assortiment mailing enveloppen met klep wordt aangevuld met mailing enveloppen van milieuvriendelijke PLA-folie gemaakt van de duurzame grondstof maïszetmeel.
De PLA-mailing enveloppen zijn door hun hoge transparantie vooral geschikt als verpakking van wenskaarten of bedrukte producten en zijn daarom een ecologisch alternatief voor onze bestaande OPP-mailing enveloppen.
Volgens DIN EN 13432 zijn de mailing enveloppen van PLA-folie industrieel composteerbaar en kunnen ze alleen worden verwerkt in industriële compostbedrijven.

De enveloppen zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten:

05.03.2020 Organza zakjes in nieuwe kleuren
Organza zakjes in nieuwe kleuren

Naast onze witte en zwarte organza zakjes, hebben wij nu ook de kleuren goud, crème, lila en lichtgroen in ons assortiment.
De geschenkzakjes zijn veelzijdig toepasbaar en zeer geschikt voor het verpakken van reclameproducten, beursgeschenken, sieraden, relatiegeschenken, extra verpakkingen, cosmetica, accessoires enz.

De organza zakjes zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

goud | crème | lila resp. in:
  • 100 x 120 mm
  • 100 x 150 mm
  • 150 x 200 mm
lichtgroen:
  • 200 x 300 mm

SPRINTIS Modellencollectie

Bestel nu onze collectie met meer dan 145 productmonsters

Nu bestellen

SPRINTIS Catalogus

In onze catalogus vindt u een overzicht van ons assortiment en kunt u gemakkelijk producten uitkiezen.


Download PDF Printversie aanvragen