SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt. x
Ma-Vr van 8.30 tot 17.00   |   Adviestelefoon +31 (0) 85 877 1356   |   (Bestel-)Fax +31 (0) 85 877 2380   |   E-mail info@sprintis.nl

Welkom bij SPRINTIS Schenk GmbH & Co. KG

SPRINTIS Schenk GmbH & Co KG is een familiebedrijf uit Würzburg in Duitsland. Vind hier uw assortiment van busschroeven tot Point-of-Sale artikelen, alles op het gebied van grafische afwerking en reclamedoeleinden. “Aanmaak naar klantenwens”  completeert het enorme leveringsprogramma.

Vakkundige samenwerking en betrouwbaarheid is van zeer grote waarde voor het familiebedrijf. SPRINTIS weet daarin met de medewerkers Paul Spitzen en Frencis Hoogmoed voor de BeNeLux-markt haar traditie te kunnen vervolgen.

Gratis monsters worden geleverd van vrijwel alle artikelen. Een up-to-date catalogus is beschikbaar als ook een monsterboek met vele modellen.

    

 

SPRINTIS NieuwsNieuwsarchief

14.08.2017 | Dubbelzijdige puur acrylaat kleefrondjes nu ook in de „Best Price“ uitvoering

De materiaaldikte van de nieuwe rondjes is 0,5 mm met een diameter van 15 of 20 mm. U vindt dit „Best Price“ product met 1.000 of 3.000 stuks op rol in onze webshop.

07.08.2017 | Penhouders in nieuwe kleuren

De penhouders met penlus van plat elastiek, voor dunne stiften/pennen of potloden, zijn er nu ook in rood, midden- en donkerblauw en grijs.

31.07.2017 | Zwarte kunststof klikringen

Zwarte kunststof klikringen met een binnendiameter van 50 mm - ovaal zijn nieuw in het SPRINTIS assortiment. Deze is toegevoegd aan het grote aanbod van metalen en kunststof klik- en scharnierringen. Leverbaar vanaf 14 mm t/m 76 mm.

24.07.2017 | High-Performance tapes in een rolbreedte van 210 en 300 mm

Onze High-Performance tapes bieden wij vanaf nu ook aan in een rolbreedte van 210 en 300 mm. Beide zijden sterk klevend maken een schone en duurzame verbinding mogelijk voor veel verschillende materialen.

18.07.2017 | Betaling

Beste klant,

Vanaf nu bestelt u onze producten per aangegeven aantal stuks (i.p.v. per verpakkingseenheden. Bijv. nu 1.000 stuks i.p.v. 10 VE á 100 stuks). Dit om uw shopgemak te verhogen.
Indien u vragen heeft, helpen wij u graag verder.

Uw SPRINTIS Team

03.07.2017 | Gastronomie-accessoires

Nieuw bij SPRINTIS verkrijgbaar in onze webshop zijn dubbele A4 menukaarthoezen en busschroeven met rozet onderlegschijven. De dubbele A4 insteekhoezen zijn geschikt als inleg in menukaarten. Met de vuil- en waterafstotende dubbele hoes kunt u snel en eenvoudig menukaarten wisselen/vervangen. Bij menukaarten gebruikt men ook vaak busschroeven voor de afwerking. De busschroeven met rozet onderlegschijf zijn van zeer goede kwaliteit en vindt u in onze webshop in schachthoogtes van 2 mm t/m 15 mm.

26.06.2017 | Snelhechter met spiraalveren

De tweedelige snelhechter spiraalveren maakt het mogelijk afzonderlijke pagina’s tot aan de rand te lezen zonder knikken, als de haken-deklijst wordt verwijderd en de dubbele spiraalveren daarna als een boekrug worden gebogen. 

19.06.2017 | Nieuw in onze webshop: Ufo-vormige magneten

Ufo-vormige magneten worden gekenmerkt door een hoge gebruiksveiligheid. De exacte positionering van de magneten wordt gewaarborgd door een metaalplaatje. In de webshop vindt u deze magneten in de volgende uitvoeringen:
ø = 10 mm, dikte: 1 mm, zuidpool of noordpool bovenop liggend 
ø = 10 mm, dikte: 2 mm, zuidpool of noordpool bovenop liggend 

In de meeste gevallen worden deze magneetsoorten gebruikt als sluiting van hoogwaardige verpakkingen.

12.06.2017 | Busschroeven, passend in elk print product? SPRINTIS heeft de oplossing!

Transparante busschroeven passen onopvallend in elk print product. U vindt ze nu met schachthoogtes vanaf 3,5 mm t/m 30 mm in onze webshop. Ook bieden wij u busschroeven als maatwerk aan, in kleur afgestemd op uw drukwerk. Onze productspecialisten adviseren u graag hierover.

 

07.06.2017 | Busschroeven in koper: een glanzende verbinding

Nieuw in onze webshop zijn de verkoperde bus-/boekschroeven met schachthoogtes vanaf 2 mm t/m 25 mm. De busschroeven staan garant voor een betrouwbare binding voor mappen, menukaarten, kleurenwaaiers en nog veel meer.

zoekopdracht wordt uitgevoerd