SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.
Klittenbandrondjes zijn veelzijdiger dan men in eerste instantie verwacht. Veelal kent men het principe van klittenbandrondjes als sluiting bij schoenen, jassen of rugzakken. Echter, de door ons aangeboden zelfklevende versie biedt juist nog veel meer potentieel. Met onze klittenbandrondjes creëert u bijvoorbeeld sluitingen voor offertemappen, mailings of ordners. Het ingenieuze principe van klittenbandrondjes biedt ook een betrouwbare bevestigingsmogelijkheid voor andere toepassingen – helemaal zonder gereedschap.

Zo kunnen uithangborden makkelijk zonder schroeven worden bevestigd d.m.v. zelfklevende klittenbandrondjes op muren, deuren of plafonds, en zijn zo op elk gewenst moment snel en netjes te verwisselen of te verwijderen. Alles wat snel veranderd moet worden, kan met dit handige en eenvoudige systeem bevestigd worden – uithangborden, tafelkleden, blocnotes of pennen.

Praktisch en veelzijdig: Zelfklevende klittenbandrondjes in verschillende uitvoeringen

U ziet, klittenbandrondjes zijn een echt alledaags hulpmiddel. Het is belangrijk om het oppervlak waarop de klittenbandrondjes bevestigd worden, goed te reinigen door dit stof-, vet- en vochtvrij te maken. Wij bieden klittenbandrondjes aan in wit of klassiek zwart en in verschillende diameters. Het klittenband of klittenbandrondje werkt volgens het principe van verstrengeling van haak en lus. Op verzoek zijn er ook klittenbandrondjes naar uw individuele aanvragen en wensen leverbaar. Voor klittenbandrondjes in speciale afmetingen en vormen, neemt u contact op met onze productspecialisten.
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!