SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.
De klittenbandsluiting – ook in de vorm van klittenband – brengt vele toepassingsmogelijkheden met zich mee. Niet alleen in de textielproductie is het principe van haak en lus nauwelijks nog weg te denken. Met name de zelfklevende versie uit ons assortiment biedt een universele manier om bijv. drukwerk te sluiten of makkelijk lichte items op elkaar te bevestigen en weer op elk gewenst moment van elkaar te scheiden. De hotmelt-lijm aan de achterkant van het klittenband houdt degelijk op gladde oppervlakken, wanden en papier.

Klittenbandsluiting zoals band wordt vaak gebruikt als bevestingsmateriaal bij het leggen van tapijt en weefsels. In combinatie met zelfklevende klittenbandrondjes kunnen bijv. affiches, uithangbordern, gereedschappen of andere voorwerpen eenvoudig op een muur bevestigd worden. Klittenbandstrips op elke gewenste lengte bieden als drager/steun veel ruimte voor creatieve ideeën van zowel alledaagse toepassingen als ook in de productie.

Naar behoefte toepasbaar

Het SPRINTIS-aanbod omvat momenteel klittenband in de breedtes 10, 16, 20, 25, 30, 38 of 50 mm. Standaard verkrijgbaar in zwart of wit. De totale lengte van de rollen is in het algemeen 25 meter. Voor individuele wensen zien we graag uw aanvraag voor maatwerk tegemoet.
Met het zelfklevende klittenband op rol kunt u zelf de op dat moment gewenste lengte bepalen. Zo zijn mappen snel en netjes sluitbaar of kunnen bijv. relatiegeschenken eenvoudig op andere items worden bevestigd.
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!