SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.
Gripzakken zijn veelzijdig in het gebruik. Zo worden bijvoorbeeld kleine onderdelen in verschillende hoeveelheden vaak verpakt in gripzakjes. Bijv. voor zaden, schroeven, puzzelstukjes of kleine accessoires is dit een goed gesloten en betrouwbare verpakkings- of bewaarsysteem. De sluiting maakt het mogelijk om het zakje herhaaldelijk te openen en te sluiten.
Gripzakken worden vaak gebruikt om datasheets of gebruiksaanwijzingen in te bewaren. Diverse maten bieden hier de mogelijkheid gebonden drukwerk schoon te houden en te beschermen middels de stevige PE-folie zakken. Ook kunt u de gripzakken laten vervaardigen met uw gepersonaliseerde opdruk.

Gripzakken – praktisch & robuust.

De gripzakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en foliesoorten resp. foliediktes. Optioneel verkrijgbaar met eurosleuf, ronde perforatie of schrijfvlakken. Ook is maatwerk mogelijk, bijv. afwijkend formaat, ander materiaal of met opdruk – neem contact op met onze productspecialisten! Ons assortiment bestaat tevens uit zakjes met zipsluiting en uitvoeringen met trekkoordjes.
zoekopdracht wordt uitgevoerd