SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt. x
Ma-Vr van 8.30 tot 17.00   |   Adviestelefoon +31 (0) 85 877 1356   |   (Bestel-)Fax +31 (0) 85 877 2380   |   E-mail info@sprintis.nl
www.sprintis.nl Beta

Bedankt voor uw bezoek aan onze website en webshop.

De website en webshop van Sprintis.NL bevinden zich momenteel nog in een beta-fase.
Er wordt hard gewerkt aan de Nederlandse vertalingen en functionaliteit.
Mocht er zich, tijdens uw bezoek aan onze shop of site, toch een probleem voordoen
dan verzoeken wij u over te schakelen naar de Duitse site www.sprintis.de,
waar u de keuze kunt maken voor de Duitse of Engelse taal.

Excuses voor het ongemak.


Welkom bij SPRINTIS Schenk GmbH & Co. KG

SPRINTIS Schenk GmbH & Co KG is een familiebedrijf uit Würzburg in Duitsland. Vindt hier uw assortiment van busschroeven tot Point-of-Sale artikelen, alles op het gebied van grafische afwerking en reclamedoeleinden. “Aanmaak naar klantenwens”  completeert het enorme leveringsprogramma.

Vakkundige samenwerking en betrouwbaarheid is van zeer grote waarde voor het familiebedrijf. SPRINTIS weet daarin met de medewerkers Paul Spitzen en Frencis Hoogmoed voor de BeNeLux-markt haar traditie te kunnen vervolgen.

Gratis monsters worden geleverd van vrijwel alle artikelen. Een up-to-date catalogus is beschikbaar als ook een monsterboek met vele modellen.

    

 

zoekopdracht wordt uitgevoerd